USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İsmail Yüksek: 'Hayallerimin bulunduğu yerdeyim'

A Milli Takım ekibine geçmiş kat tahsil edilen İsmail Yüksek ve Onur Bulut, geceleyin ezanı antrenmanı öncesinde konuştu. İsmail Yüksek, hayallerinin esas bulunduğunu tabir ederken, Onur Bulut da ulusal kadro kampında olmanın coşku donör bulunduğunu tabir etti.

İsmail Yüksek: 'Hayallerimin bulunduğu yerdeyim'
19-09-2022 20:03

Salih Özcan'ın sakatlanması daha sonra A Milli Takım ekibine engelleme edilen İsmail Yüksek ve Onur Bulut, şeb ezanı antrenmanı öncesinde matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlk şekilde kameraların karşısına sabık İsmail Yüksek, namına ‘hoş geldin' diyen matbuat mensuplarına “Aslında ev sahibi sizlersiniz, ego elan yeniyim ve inşallah derinlemesine seneler burada röportajlar yaparız. Gerçekten baş döndürücü heyecanlıyım. Tüm hevesli futbolcuların imgesel bulunan Türk Milli Takımı formasına yavuklu gösterilmek şişman müşterek gurur. Buraya seçildiğim düşüncesince baş döndürücü mutluyum. İnşallah bana güvenenlere bunun karşılığını, en güzel halde performansımla sahada veririm” dedi. Bu mevsim başından buyana yaşadıklarıyla ilişik şekilde “3 maaş süreci söylemeye çalışırsam işaret yazmış olurum” diyen gailesiz oyuncu, “Benim düşüncesince ilklerle komple müşterek mevsim oluyor. Hüznü de mutluluğu da müşterek arada yaşıyorum. En şişman büyüklük da burada olmak. Hiçbir devir pes fail müşterek topçu değilim. Hayallerimin ardında koşuyorum. Şu anda hayallerimi oturuyorum ve hakkıyla baş döndürücü mutluyum” açıklamasını yaptı.

Çok ateşli bulunduğunu tabir fail İsmail Yüksek, “Haberi evvela aldığımda kulüpteydim. Telefon vardığında güvenilmez halde bahtiyar oldum. Beklemediğim müşterek haberdi aslında. Bu formaya müstahak görülmek, buraya çağırılmak alım çalım verici. Arkadaşlarım da biliyor, kemirmek masasında kemirmek yerken titriyordum. Altay falanca biliyorlar bunu. Karşınızda da muhtemelen ediyorum bunu. Hala baş döndürücü mutluyum” sanarak konuştu.

“Hayallerimin bulunduğu yerdeyim”

Gruptaki rakipler üzerine bahsetmek istemeyen İsmail Yüksek, “Şu anda doğruluk etmediğimiz müşterek ligdeyiz. Şu anne derece arkadaşlarımız bu grupta hali buraya getirdiler, şef vaziyette ve gol yemeden mevrut durumdayız. Hak etmediğimiz bu ligden müşterek an evvela B Ligi'ne sonradan da A Ligi'ne genişlemek istiyoruz. Abilerimiz şu anne derece gol yemedi ve bundan sonradan da tığ de buna yardım bildirmek istiyoruz” dedi.

Oynadığı alanda elinden gelenin en iyisini gerçekleştirmek istediğini tabir fail gailesiz oyuncu, “Futbol esasen bundan sonradan savaş ve güce mebni müşterek hile oldu. Ben vaktiyle 8 ve 10 düzen oynamıştım ve evvela kat bu yıl 6 düzen oynuyorum. İzlediğim baş döndürücü aktör var. Casemiro, Modric üzere diyar dışındaki faziletli potansiyeli ve giranbaha aktörleri izliyorum. Onlardan müşterek şeyler bellemek istiyorum, hocalarımın gösterdiklerini sahada en güzel halde infaz etmek istiyorum” niteleyerek laflarını sürdürdü.

Teknik ekibin kendisini baş döndürücü güzel karşıladığını ve kendisinin de bunun karşılığını sahada hasretmek istediğini kail İsmail Yüksek, akıbet şekilde en şişman hayalini gerçekleştirdiğini söyleyerek “Hayallerimin bulunduğu yerdeyim şu anda. En şişman hayalim burada olmaktı. Bundan ahir hayalim de burada temelli olmak” açıklamasını yaptı.

Onur Bulut: “Burada olduğum düşüncesince baş döndürücü mutluyum”

A Milli Takım'a evvela kat davetli Kayserispor'un saf beki Onur Bulut da ortamın baş döndürücü güzel bulunduğunu tabir ederek “Arkadaşlar beni baş döndürücü güzel karşıladılar. Tepkileri baş döndürücü güzeldi. Çok mutluyum, baş döndürücü gururluyum. Hayırlısıyla başlıyoruz. A Milli Takım'a çağrılacağıma hakkıyla inanamıyordum, buraya gelene derece inanmadım hatta. Burada olmak, arkadaşları ve hocaları görmek, burada evvela antrenmana genişlemek bana bunu inandırdı. Çok mutluyum” dedi.

Her maçta hile sisteminin değişebileceğini ve kendisinin de bu değişime apiko bulunduğunu tabir fail Onur Bulut, “Her rakibe gönül rahatlığı meslek değişir. Ben buna açığım. Almanya'da da burada da oynadım. Farklı hocalarla çalıştım. Maçtan pik bağlı, sarıklı burada akilane tercihi gördüğünde değişmeyen verir. Şu anne derece grupta lideriz, 4'te 4 yaptık. 14 gol atıp, gol yemedik. İsteğimiz önümüzdeki maçı kazanmak, gol yemeden bitirmek. B Ligi'ne genişlemek istiyoruz, ordan da inşallah A Ligi'ne çıkarız” sanarak konuştu.

Genç aktör akıbet şekilde rastgele egzersiz ve rastgele maçta yüzdelik 100 performansla oynayacağını tabir ederek “Ben elimden geleni yapacağım, bundan sonrası hocanın kararı” niteleyerek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş - Samet Yalçın
 

İLGİLİ HABER
A Milli Takım, Lüksemburg maçı hazırlıklarına başladı A Milli Takım, Lüksemburg maçı hazırlıklarına başladı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler