USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

İhlas Medya Grubu enformasyon ajanslarını ağırladı

İhlas Medya Grubu, yazışma ajansı kurucuları ve yöneticileriyle birlikte araya geldi. İhlas Holding binasındaki organizasyonda İhlas Medya Grubu'nun yazışma sektöründeki faaliyetleri ve İHA'nın komünikasyon araçları ve pr ajanslarına hizmetleri üzerine etraflıca bilgiler veril

İhlas Medya Grubu enformasyon ajanslarını ağırladı
12-10-2021 18:04
Bünyesinde komünikasyon araçları sektörüne taraf sağlayan neşriyat organlarını barındıran İhlas Medya Grubu, enformasyon ve PR ajans yöneticilerini mihman etti. İhlas Medya Grubu ev sahipliğinde meydana gelen organizasyonda İhlas Haber Ajansı'nın hizmetleri ve neşriyat grubunun hizmetleri paylaşıldı.

Toplantıda mütekellim Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Yücel Koç, Türkiye Gazetesi'nin günce 110 binin üstünde adrese gazeteyi şahsen bırakan birlikte büyüklenme olduğuna ilgi çekerek, "Türkiye'ye geçmiş abonelik sistemini başlatan gazetedir. Yarım asrı sabık birlikte müddette sahibi ve ülkemize görev fail görev değişmedi, Pandemi çağında de gazetemizi aksatmadan abonelerimize ulaştırdık. Bizim okuyucularımız baş döndürücü hassastır. Gazetenin ilanlarına derece okuyorlar. Bir eksiğimiz olursa ihtar ediyorlar. Türkiye'nin dünyada gelişen tesirini ve ülkemizin güzelliklerini, sansasyona kaçmadan duyuruyoruz. Gazetenin kuruluşundan itibaren Türkiye namına akla yatkın yerine memleketimizi bulunan görevimiz bitmeme ediyor. Rahmetli Enver Ören burayı ne misyonla kurduysa, dakika de ayrımsız görev ile bitmeme etmekteyiz'' dedi.

TGRT Haber Ekonomi Müdürü Celal Toprak ise bu şişman buluşmada İhlas Medya Grubu'nun acemi neşriyat dünyasına süregelen İş Dünyası dergisini tanıttı. Toprak, "Ailemizin acemi üyesini bulunan ‘İş Dünyası' dergisini sizlerle takdim etmek istiyorum. Dergimizin en ehemmiyetli niteliği sürdürülebilir birlikte evren düşüncesince savaşım etmesi olacaktır. Bu bülten sürdürülebilir ekonomiye dayanaklık etmek olacaktır. İhlas Grubu'nun en ehemmiyetli çalışmalarından bulunan matbaalarında sıhhatsiz zaman içinde prova baskısını gerçekleştirdik. Bu derginin kağıdının yüzdelik 20'si arka dönüşümden sağlanan malzemelerdendir. İhlas Medya grubu işi önceden ve ayrılırken ‘hellalleşilen' birlikte kurumdur. Bu ailede bulunmaktan ötürü baş döndürücü mutluyum'' ifadelerini kullandı.

Organizasyonda İHA Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Murat Karadayı, ajansın hizmetlerini anlattı. Karadayı, “İHA kurumsal enformasyon dalında çelimli uygulayım ast yapısı ile ehemmiyetli birlikte hal ortağıdır. Canlı neşriyat cihazlarımız ile serbest birlikte alandan, baş döndürücü çelimsiz müddette hem televizyonlar bununla birlikte içtimai komünikasyon araçları hesapları düşüncesince çalışkan neşriyat imkanımız bulunuyor. Dünya'nın en ehemmiyetli çevir sesi sırtçı bilgi kuruluşu bulunan İHA, Türkiye'de de nice organizasyonda çelimli ortaklaşa iş ile lansman dalında hal üretmektedir. Enver Ören'in gösterimi ile halis muhlis komünikasyon araçları kuruluşlarına 28 senedir okunabilen birlikte biçimde görev sunuyoruz. Geniş birlikte yelpazedeki komünikasyon araçları kuruluşlarına, İHA günde averaj bin kayıtlı ve fotoğraflı haber, 300 nüsha görüntülü bilgi ve 3 bin foto üreten birlikte fabrikadır. Bu olup bitenleri 2 binden birlikte tomar abonemize tarafsız, yorumsuz birlikte biçimde ulaştırıyoruz. 55 göstergeç kanalının gelişigüzel devir peyk üstünden 2 bilgi bülteninin özlük stüdyolarımızdan çalışkan yerine ulaştırıyoruz. Böyle birlikte networkü firmalarınızın çalışmalarını duyurmakta kullanabilirsiniz'' sanarak konuştu.

Organizasyona İhlas Medya Grubu Başkanı Aslıhan Ören, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, İhlas Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kapan, TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki, İhlas Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü İrfan Altıkardeş, Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Yücel Koç, TGRT Haber Ekonomi Müdürü Celal Toprak katıldı.

"İhlas Medya Grubu ile yaptığımız çalışmalarda yaptığımız haberlerin yansımalarını fevk kurda alıyoruz"

Toplantıya eklenmiş bulunan enformasyon ajansları yöneticileri de görüşlerini bildirdi. Kayra Medya Kurucusu lider Barlas "Medya grupları PR ve matbuat danışmanları şirketlerinin işlerini kolaylaştırıyor. Sunmuş olduğumuz bültenlerin medyaya dağıtılmasında ve serbest kitlelere duyurulmasında ve yayınlanmasında bizlere şişman destekleri oluyor. İhlas Medya Grubu ile yaptığımız çalışmalarda, haberlerin yansımalarını fevk kurda alıyoruz. Özellikle haberlerimiz İhlas Haber Ajansı çeşidinden servis edilmişse, haberlerimizin Anadolu'nun en ücra köşesine fena kavuşması kabil oluyor. İhlas Haber Ajansı'yla yaptığımız çalışmalarımız beklentilerimizi karşılıyor" sanarak konuştu.

"İhlas Medya Grubu'nun çalışmalarını şimdi yakından tanışıklık fırsatımız oldu"

PR Basın Halkla İlişkiler Genel Koordinatörü Tamer Coşkun, "Kurumlara ve şirketlere komünikasyon araçları enformasyon danışmanlığı yapıyoruz. Müşterilerimizi millî ve evcil medyayla buluşturuyoruz. Medya şirketleri bizim ortaklaşa iş yaptığımız kurumlar. Yaptığımız haberlerin İHA ile iyi sonuçlarını alıyoruz. Bugün İhlas Medya Grubu'nun çalışmalarını şimdi yakından tanışıklık fırsatımız oldu" ifadelerini kullandı.

Organizasyon dinlenmelik sahasına kurulan platformda meydana getirilen foto çekimiyle sonlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler