USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

İhlas Haber Ajansı halka arz oluyor

İhlas Holding içerisinde toprak düzlük 28 senedir iletişim araçları dalında faaliyetlerini değerli birlikte halde sürdüren İhlas Haber Ajansı A.Ş. (İHA) halka arz oluyor. İHA'nın halka arzında, 1 TL yazılı bedelci esham 4,60 TL çakılı değer üstünden satışa sunulacak. İh

İhlas Haber Ajansı halka arz oluyor
23-10-2021 09:43
Medya, inşaat, sağlık, turizm, terbiye ve uygulayım bilimi sektörlerinde ehemmiyetli yatırımları mevcut İhlas Holding, dünkü müşterek halka arza imza atıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) gösterilen haftalık bülteninde, İhlas Haber Ajansı A.Ş.'nin paylarının halka arzı düşüncesince icra ettiği başvurusuna diploma verdiğini açıkladı.

İhlas Haber Ajansı'nın halka arzı, Tera Yatırım liderliğinde çakılı fiyatla istem derç yöntemiyle 26-27 Ekim 2021 tarihleri ortada gerçekleşecek.

Hisseler 4,60 TL çakılı fiyattan satılacak

İHA'nın halka arzında, Şirketin sermayesi 42 milyon TL'den 64 milyon TL'ye yükselecek ve 1 TL yazılı imtihan sınav bedelci esham 4,60 TL çakılı eder üstünden satışa sunulacak.

Grubun halka açıkça müşareket sayısı 6'ya çıkıyor

İHA'nın halka arzına SPK çeşidinden diploma verilmesiyle birlikte, İhlas Grubu'nun halka açıkça müşareket sayısı 6'ya yükseliyor.

İhlas Holding'in yanında İhlas Yayın Holding, İhlas Gazetecilik, İhlas Gayrimenkul ve İhlas Ev Aletleri hisseleri Borsa İstanbul'da muamelat görüyor.

28 senedir aceleci ve emniyetli haberleriyle medyada kılavuz konumda

28 senedir Türkiye'nin hayattaki gözü, kulağı ve sesi bulunan İhlas Haber Ajansı; profesyonel kadrosu, teknolojik madun yapısı, münteşir çav keder ve dünyanın ehemmiyetli başkentlerindeki stüdyolarıyla arsıulusal hatırlı çav ajansları ortada yerini pekiştiriyor.

İleri teknolojiyi kullanarak ilkin Türkiye kazanmak az daha 51 ülkeden çav ve fon üreten İhlas Haber Ajansı, Türkiye'nin ve dünyanın akla yatkın ve aceleci bilgiye ulaşmasına önderlik ediyor.

Yurt içi ve taşınmazlar haricinde kadrolu, telifli 850'yi müşterek tomar çalışanıyla İHA; mesul yayımcılık prensipleri doğrultusunda günce averaj 300 sayı görüntülü, 1.000 sayı bağlanmış çav ve 3.000 sayı de kılık içinde ne bulunduğu üretmektedir. İHA ürettiği bağlanmış ve görsel içerikleri televizyon, gazete, web sitesi, mecmua ve ayrışık kurumlardan oluşan enli müşterek yelpazede 2.000'den müşterek tomar müşterisine ulaştırmaktadır. Halka arz sonrası ajansın dünkü yatırımlar ile evren iletişim araçları arenasında gücüne kuvvet katması hedefleniyor.

Yurt içi ve taşınmazlar dışındaki personeliyle en sonuç uygulayım bilimi kamera, 4.5 G naklen neşriyat sistemleri ve drone kameralarla çav üretimi ve uran enfrastrüktür hizmeti sağlayıcı İHA, abonelerine hamam gelişimleri high definition (HD) kalitesinde servis ediyor.

İHA, çelimli düzenleme yapısının yanında değişik devletlerde bulundurduğu stüdyo ve uran ekipmanlarıyla evren televizyonlarına naklen neşriyat hizmeti de veriyor.

Dünya televizyonlarına uran misyon sağlıyor

Operasyonel güç, çaba ve aktivasyon açısından dünyanın ehemmiyetli çav ajanslarından bulunan İHA, abonelerine çav servisinin yanında uran misyon de vermektedir.

İhlas Haber Ajansı bu bağlamda; Dağlık Karabağ, Afganistan, Irak, Kosova, Gürcistan, Ukrayna kabilinden arbede bölgeleriyle Endonezya'daki Tsunami, Haiti'deki deprem, Japonya'daki mevki sarsıntısı ve çekirdeksel sızıntı, Arap Baharı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarında evren televizyonlarına uran misyon sağladı.

İHA gelişen dehşet vakalarda 28 salname tecrübesi ile Japonya'dan ABD'ye kadar, nice ülkedeki 500'den müşterek tomar iletişim araçları kuruluşuna naklen neşriyat araçları ve stüdyolarından çevir sesi ulaştırıyor.

İhlas Haber Ajansı, başkaca Olağanüstü hal bölgelerinde, hamam arbede bölgelerinde, arsıulusal toplantılarda ve spor organizasyonlarında da en aceleci halde uran misyon olanağı sunmaktadır.

Dünya gündemine hakim

Washington, Londra, Berlin, Moskova, Paris, Viyana, Atina, Brüksel, Tahran, Bağdat, Erbil, Kuveyt, Kahire, Dubai, Kabil, İslamabad kabilinden ehemmiyetli başkentlerde neşeli kendisine faaliyette mevcut İHA, evren gündemini çelimli keder ve devim bilimi ekibiyle en aceleci ve etkisiz müşterek halde abonelerine ulaştırıyor.

Türkiye'de de 81 ilin yanında nice ilçede bürosu mevcut İHA, çelimli teşekkül yapısı ve profesyonel ekibiyle başka ajanslar ortada öne çıkıyor. İHA, eş bulunduğu 34 sayı naklen neşriyat sistemiyle müşterilerine mergup yerlerden misyon vermektedir.

Binlerce iletişim araçları kanalının hal ortağı

Ulusal medyanın bulunduğu denli yerli ve lehçe medyanın da çav ihtiyaçlarını, aceleci ve emniyetli halde karşılayan İHA, ılımlı ölçekli neşriyat organlarına da çav ajansı kendisine ehemmiyetli dayanak vermektedir.
İHA çeşidinden İstanbul biçim stüdyolarında hazırlanmakta bulunan çav bülteninin yanında ekin programları “İHA TV” Network projesi kapsamında Anadolu da neşriyat eden 50 den müşterek tomar yerel, lehçe ve peyk tv kanallarında neşeli yayınlanmaktadır.

İHA gurur içinde kullandığı nice yazılımı bünyesindeki AR-GE merkezinde üretmektedir. Bu sayede teknolojik dönüşümü aşırı yakından izlem etmekte, drone ve 4,5 G naklen neşriyat sistemlerini neşeli kendisine kullanmakta ve görüntülerini HD kalitesinde şimdi aceleci abonelerine sunmaktadır.

Güçlü sayısal belgelik ağına sahip

Ajans kendisine sayısal arşive eş bulunan İHA, kuruluşundan günümüze denli elde etmiş bulunduğu 700 binin üstünde görüntü, 4 milyonun üstünde fotoğrafı sayısal ortamda, İHA belgelik kendisine kullanıcılarının kullanımına arz etmek az daha çalışmalarını hızlıca sürdürmektedir.

Dünyanın hatırlı çav ajansları ortada toprak meydan İHA; hevesli editör, kılık muhabiri, muhabir ve çekimci ekibiyle Türkiye'de matbuat dalının en ehemmiyetli tedarikçilerinden birisi olma vasfını iri müşterek gururla sürdürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler