USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Gazetecilere akıbet bahar motivasyonu

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) kabilinden meydana gelen organizasyonla evcil ve millî iletişim araçları temsilcileri ve eşleri, Rumkale'den Zeugma Antik Kente uzanan birlikte seyahat düzenlendi.

Gazetecilere akıbet bahar motivasyonu
03-10-2021 15:55

GGC kabilinden kesim çalışanlarına müteveccih moral-motivasyon gibi planlı programa GGC Başkanı İbrahim Ay ile GGC idare müesses üyeleri, yerli ve millî iletişim araçları temsilcileri, mensupları ve eşleri katıldı. Cam terastan Rumkale'yi kovuşturma fırsatı bulan gazeteci ve eşleri, mıntıka ile Rumkaleyi'yi de gezdi. Fırat Nehri'ndeki Batık Köy ile öteki vakti mekanları da yakından gören gazeteci ve eşleri, karayolu ile Nizip'e geçerek, Zeugma Antik Kenti ve hafriyat sahasını görüşme etti

.Programın Nizip bölümünde ise gazetecilere Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan da haremlik etti. Moral ve motivasyonun indinde şehrin tarihi, gezinsel ve kültürel alanlarını tanışıklık olanağı bulan gazeteciler, unutamayacakları anlamış olur yaşadı. Haber kaygısı olmaksızın doyasıya gezen ve eğlenen matbuat mensupları bu defa birbirlerinin fotoğraflarını çektiler. Özellikle Fırat nehri üstündeki mıntıka turu katılımcılara unutulmaz kareler soruşturma fırsatı verdi.

Emektar gazeteciler, "Bu güzergahı yüz kere görüşme ettik. Ancak bu ziyaretlerin katı bir çok çok mesleksel sebeplerden çevre gerçekleşmişti. Şehrimizdeki dört başı mamur meslektaşımız ve ailelerimizle baş başa bire ortak güzergahı karışmak ayrımlı ortak haz oldu. Kimseyi kovuşturma etmeden, kimsenin görüntüsünü almaya çalışmadan, çav ve vakti kaçırma telaşı yaşamadan, bu yabanlık nesiç içinde yaşanmış bulunan zamanlar, hakkıyla de iyi duygulara ve hafızalardan silinmeyecek anılara fırsat oldu. İnanıyoruz ki bütünü filhakika dostumuz bulunan GGC yönetimi, hakeza etkinlikleri anadan rüyet bir vaziyete getirecektir" niteleyerek planlı organizasyondan memnuniyetini dile getirdi.

"Ailelerimize zaman ayırdık”

Düzenledikleri kültür-tarih gezisiyle ilgilendiren açıklamalarda mevcut Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Gaziantep'in onlarca medeniyete ev sahipliği karşıcı ve tarihe şehadet fail kadim ortak site bulunduğunu belirtti. GGC Başkanı Ay, seyahate katılanlara teşekkürname ederek, "Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti şekilde elan evvela dile getirdiğimiz etkinlikler ortada mevcut bu geziyi önceki sıraya aldık. Bugün üyelerimiz ve kalburüstü eşleri ile baş başa Rumkale'nin o iyi biricik manzarasını gezdik ve mıntıka turu yaptık. Türkiye'nin en iri cıncık terasından meslektaşlarımız ve aileleri ile Fırat havzasının en iyi manzaralarını doyasıya kovuşturma fırsatı bulduk. Rumkale'den sonra, Zeugma Antik Kenti'ni seyran fırsatı bulduk. Değerli meslektaşlarımın çalışma terimi yok. Meslektaşlarımız, gece-gündüz demeden halkımızı akilane haberdar etmek düşüncesince koşuştururken, kayda bedel ortak dinlence fırsatını katı bulamıyorlar. Aileleri ile zaman nakil şansları aşırı az. Bugün ailelerimizle de ortak arada iktisap etmek istedik. Kendimize ve ailelerimize zaman ayırdık. İnşallah acemi devirde bu çeşit etkinliklere ehemmiyet vereceğiz. İlerki günlerde bambaşka organizasyonlarda çocuklarımızla, eşlerimizle, kalburüstü meslektaşlarımızla baş başa programlar yapacağız. Bugün etkinliğimize eklenen umum meslektaşlarıma idare kurulum namına teşekkürname ediyorum. Bu iyi organizasyonda desteğini ve alın terini bizlerden esirgemeyen ilkin Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül'e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ile kalburüstü kadrosuna idare kurulumuz namına teşekkürname ediyorum. Biz sektörümüze ve meslektaşlarımızın yaşamlarına bedel eklemek düşüncesince çalışmaya bitmeme edeceğiz. Türkiye'nin imrendiği, dayanıklı almış bulunduğu ve kovuşturma etmiş bulunduğu ortak büyüklenme olmaya bitmeme edeceğiz" ifadelerini kullandı.

“GGC'nin indinde değil içindeyiz”

Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve GGC üyesi Veysel Karayılan ise “Cemiyetimiz'in düzenli etmiş bulunduğu bu geziden çevre mutluyuz. Nizip'in de bu seyahate gereksinimi vardı. İlçemize yardımı olacak. GGC'nin bu çeşit etkinliklerinin elan ortak tomar yapması taraftarıyım. Çok iyi ortak gündü. Çok esenlik aldık. Emeği sabık her insana teşekkürname ederim. Bizler zaman de bulunduğu gibi, cemiyetin üyeleri şekilde kenardan değil, gibi bulunan herhangi ortak imkanımızla, şürekâ ve murahhas şekilde yanlarındayız. Nizip'te olmamız ortak obje değiştirmez. Bu cemiyetin ortak parçasıyız. Yanında değil içindeyiz. Bu da bizlere iri sevinme veriyor. GGC'yi hemen ismen değil, çalışarak mevcud ve misyon fail ortak büyüklenme olma zımnında sokan umum becerikli ve üyelerimize minnettarız. Üyelerin misyon rüyet talebi yönetime iri motivasyon sağlıyor. Böyle bitmeme ettiğimiz sürece herhangi ortak açıdan elan da büyürüz" niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler