USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Enuygun, küresel markası Wingie ile dünyanın 5 şişman gezi sitesinden bir tanesi olmayı hedefliyor

Enuygun CEO'su Çağlar Erol, toptan markaları Wingie ile dünyanın 150 ülkesine bilet sattıklarını belirterek, "Hedefimiz 2028 senesinde dünyanın en iri 5 yolculuk sitesinden bir tanesi olmak." ifadesini kullandı.

Enuygun, küresel markası Wingie ile dünyanın 5 şişman gezi sitesinden bir tanesi olmayı hedefliyor
29-12-2021 12:14
İstanbul

Enuygun CEO'su Erol, AA muhabirine yolculuk ve erişim sektörlerine ve Enuygun'un faaliyetlerine bağlı açıklamada bulundu.

Enuygun'un küresel markası Wingie ile İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça ve İspanyolca iktisap kılmak neredeyse iptidai ayrımlı dilde misyon vererek dünyanın 150 ülkesine bilet sattıklarına aksan fail Erol, şunları kaydetti:

"2021 senesinde Wingie ile misyon verdiğimiz tamamı dillerde satışlarımızı artırdık ve küresel markamızın satı kütlesi Enuygun'u yakaladı. Aynı güneş ortamında 56 ülkeden seyahatseverler tayyare biletlerini Wingie’den aldı. Wingie’yi büyütmeye müteveccih çalışmalarımıza bitmeme ederken misyon verdiğimiz tamamı pazarların gereksinimlerini değişik çözümleme ederek toy teknolojiler geliştiriyor, misyon kalitemizi artırıyoruz. Hedefimiz 2028 senesinde dünyanın en iri 5 yolculuk sitesinden bir tanesi olmak."

Erol, 2021 yılının yolculuk ve erişim sektörleri açısından müspet ortak resim oluşturduğuna dikkati çekerek, "Aşılarını reşit seyahatseverler pandeminin üzerlerinde oluşturduğu duygu bilimsel emanet halinden yolculuk ederek arındılar. Bugün ise hem yolculuk bununla birlikte erişim piyasası 2020 yılına nazaran enine boyuna güzel durumda." ifadelerini kullandı.

Sektörün esasen açılmasında aşılamanın öneminin iri bulunduğunu vurgulayan Erol, "İnsanlar bundan böyle huy ortamında yahut butik otellerde hem kalabalıktan ırak bununla birlikte esenlik aldıkları ortak dinlence yapabiliyor. Yönetmeliklerde toprak sunulan kavait sebebiyle tayyare ve otobüs yolculuklarına elan şen halde katılabiliyor." diyerek konuştu.

Erol, 2021 senesinde hassaten iç gezim yönünde müspet ortak yükselişin yaşandığını tabir ederek, laflarını şu halde sürdürdü:

"Kısıtlamaların ağız ağıza kaldırılmasıyla baş başa çabukluk beklediğimiz seviyelere ulaştı. Bu yılki artma hasebiyle güzeşte sene açılmayan oteller açıldı, sefa haftasında konaklamada doluluk oranları yüzdelik 90’a ulaştı. Özellikle sefa devri hassaten iktisap kılmak neredeyse 3 maaş yaz mevsiminde bilet satışları güzeşte yıla uyarınca 8 kıvrım arttı."

"2022 senesinde Enuygun Sigorta markamız düşüncesince beniz yüze misyon vereceğimiz ortak sigorta ofisi açacağız"

2022'nin müstevli süresince aralık sunulan seyahatlere bitmeme edilecek ortak sene olmasını beklediklerini kaydeden Çağlar Erol, şu değerlendirmede bulundu:

"2021 senesinde ulaştığımız ayrımlı pazarları artırmak, ayrımlı ülkelerden baş döndürücü elan ortak tomar sayıda seyahatsevere iktiran kılmak düşüncesince icraat yapıyoruz. Pandemiyle mütebeddil yolculuk anlayışıyla bu arada 2022'de de huy arasında devir geçirdiğimiz yolculuk konseptleri nazarıitibar görmeye bitmeme edecek. 2022 senesinde Enuygun Sigorta markamız düşüncesince online hizmetimizin indinde kullanıcılarımıza beniz yüze misyon vereceğimiz ortak sigorta ofisi açacağız. Sigorta hizmetlerimizden sigorta danışmanlarımız ile görüşerek müstefit ballanmak talip kullanıcılar, Enuygun Sigorta şubesine gelmiş şekilde danışmanlarımızdan misyon alıp işlemlerini tamamlayabilecekler."

Erol, bu sahanın müstevli hasebiyle karşılaşmış bulunduğu belirsizlikler ortamında en iri sorunlardan birinin bilet iptalleri bulunduğunu kaydederek, "Özellikle pandeminin evvel çağında baş döndürücü sayıda kullanıcımız biletlerini bozma kılmak mecburiyetinde kaldılar. O çağda tığ de kullanıcılarımızın açığa kabul etme problemi yaşamamaları düşüncesince iklim yolu şirketleriyle geçim yaparak onlara ayırtma kodlarının bedelleri mesabesinde ENCoin tanımladık. Bu sayede kullanıcılarımız tanımlanan ENCoin'ler ile istedikleri bileti satın alabildiler. Sunduğumuz hal önerisi sebebiyle kullanıcılarımız el kitabı iadeli periyodunu on paralık yaşamadılar." ifadelerini kullandı.

"Kendimizi yolculuk odaklı ortak uygulayım bilimi firması kendisine tanımlıyoruz"

Sürekli dijitalleşmeye ve inovasyona müteveccih toy planlar geliştirdiklerini kaydeden Enuygun CEO'su Erol, şu halde bitmeme etti:

"Kendimizi yolculuk odaklı ortak uygulayım bilimi firması kendisine tanımlıyor, bu manada daima toy planlar geliştiriyoruz. En toy teknolojileri kullanmakla kalmayıp zat teknolojilerimizi imal ederek sektörde yapılmamışları yapıyor ve piyasası geliştiriyoruz. Bilet İptal Güvencesi, Blockchain ast iri ENCüzdan ve ENCoin, Akıllı Aktarma, Enuygun Hediye Kart ürünlerimizden çabucak birkaçı. Örneğin, Enuygun taşınabilir uygulamasında yaptığımız güncelleme ile otel hizmetimizi de uygulamamız ekledik. ‘Tüm yolculuk gereksinimleri düşüncesince yegâne uygulama’ mottosu ile çıktığımız bu yolda kullanıcılarımız bundan böyle Enuygun taşınabilir uygulamasında istedikleri herhangi ortak an, herhangi ortak yerden tayyare ve otobüs biletinin indinde aramış bulunduğu oteli de bire ortak anda bulup rezervasyonlarını yaptırabiliyor."

Erol, başka servislere ek kendisine "Öne Çıkan Sefer" hizmetini de yaşama geçirdiklerini belirterek, "'Öne Çıkan Sefer' servisi, İstanbul-İzmir, Ankara-Adana kabilinden en baş döndürücü yolculuk edilen rotalarda kullananların satın kabul etme ihtimalinin en faziletli bulunduğu seferleri ön plana çıkararak kullanıcılara aradıkları otobüs biletlerine kolaylıkla algı olanağı sunuyor." bilgisini verdi.​​​​​​​

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler