USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dünya şampiyonu VakıfBank matbuat mensuplarıyla buluştu

Uluslararası Voleybol Federasyonu Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda zafere vasıl VakıfBank, matbuat mensuplarıyla müşterek araya geldi.

Dünya şampiyonu VakıfBank matbuat mensuplarıyla buluştu
20-12-2021 19:53
İstanbul

Ankara'da planlı Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde İtalya'nın Imoco Volley takımını 3-2 yenerek 4. el şampiyonluğa vasıl sarı-siyahlı takım, VakıfBank Spor Sarayı'nda planlı görüşmede basınla buluştu.

Toplantıya VakıfBank Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, umumi yönetici Neslihan Demir Güler, başantrenör Giovanni Guidetti, sarı-siyahlı voleybolcular ve fen grup katıldı.

Açılış konuşmasını karşıcı Üstünsalih, 4. el evren şampiyonu olmanın alım çalım ve mutluluğunu yaşadıklarını aktararak, "Oyuncu ve antrenörlerimiz, VakıfBank forması altında gine gün yazdı ve bu değerli kupanın devletimizde kalmasını sağladılar. Türk voleybolu ve VakıfBank'ın dünyanın zirvesinde bulunduğunu ortak el elan gösterdiler, ülkemize baş döndürücü yerinde ortak alım çalım yaşattılar. Hepsinden önemlisi güre kızlarımıza baştan en elleme halde kip oldular. Çocuklarımızın kurabilecekleri ortak imgesel elan gösterdiler. Dünyanın en elleme takımlarının katılmış olduğu bu turnuvada arazi kabul etmek çivi başına alım çalım kaynağıyken tığ 4. şampiyonluğa ulaştık. Üç şampiyona ile Guinness rekortmeniyken zat çıtamızı yukarıya çektik. Bize bu gururu yaşatan takımımıza şahsım, VakıfBank ailemiz ve memleketimiz yerine ortak el elan teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Sezona 5 yürek hedefiyle girdiklerini hatırlatan Üstünsalih, "Bugün ikinci yürek düşüncesince ortak aradayız. Böylelikle 2021 yılını zaferle kapatıyoruz. Önümüzdeki sene da kâffesi kupalara talibiz. Kızlarımızın küsurat üç kupayı da müzemize getireceğine candan inanıyorum. Sürdürülebilir muvaffakiyet ilkesiyle çalışmaya ve uğraş etmeye bitmeme edeceğiz." diyerek konuştu.

Abdi Serdar Üstünsalih, voleybolda baş döndürücü derin ortak senenin yaşandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Teknik ekibimiz ve voleybolcularımızla ayrımsız takımın ortak parçası olmaktan alım çalım duyuyorum. Bir bambaşka mevki deposu da böke takımının az elan yarısının VakıfBank öz kaynağından yetişkin olmasıdır. Spor okulu ve enfrastrüktür salonumuzun duvarında, 'Dünya ve Avrupa şampiyonu voleybolcular burada yetişiyor.' yazıyor. O kızlar yetiştiler ve ülkemize ortak evren şampiyonluğu elan getirdi. Bugün yetişenler de ferda ülkemize başarıyı getirecektir. Buna candan inanıyorum. Voleybolda sürdürülebilir muvaffakiyet en iri hedefimizdir. Görevimiz ve vizyonumuz, 35 salname hikayemizi elan birçok 35 sene yaşatmak." biçiminde düşün belirtti.

Başkan Üstünsalih, Türkiye Voleybol Federasyonunun elleme ortak ev sahipliği yaptığını belirterek, laflarını şu halde tamamladı:

"Şampiyonaya doğru dürüst ortak organizasyonla ev sahipliği karşıcı Türkiye Voleybol Federasyonu ve turnuva süresince emeği sabık kâffesi çalışanlara teşekkürname ediyorum. Bizimle beraberce ülkemizi asimilasyon fail Fenerbahçe Opet'i de kazanılmış olduğu evren üçüncülüğü vesilesiyle kutlama ediyorum. Voleybolu bu seviyelere haiz kâffesi paydaşlarımızın başarıda iri oranı var. Yereldeki iri rakiplik olmasaydı arsıulusal başarılar gelmezdi. Ankaralı voleybolseverler ve il dışından mevrut izleyicimiz gine parlak ortak atmosferde takımlarımıza dayanak noktası verdi. Turnuva böylecene kupayı tığ aldık lakin izleyicimiz de minimum bizim derece şampiyonluğu doğruluk etti. Kendilerine en ahbapça duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum."

Neslihan Demir Güler: Hedefimiz 5 kupa

Genel yönetici Neslihan Demir Güler, sezona 5 yürek hedefiyle girdiklerini belirterek, 3 kupalarının kaldığını söyledi.

Elde ettikleri evren şampiyonluğundan ötürü bahtiyar olduklarını aktaran Neslihan, "Sezona 5 yürek hedefiyle başlamıştık. Geriye 3 yürek kaldı. Adım aşama hedefimize akilane ilerliyoruz. İnşallah zaman böylecene 5 kupayla burada buluşuruz." dedi.

Guidetti: Muhteşem ortak başarım sergiledik

Başantrenör Giovanni Guidetti, takımının Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda elleme ortak başarım sergilediğini dile getirdi.

Sesinin kısıldığını özetleyen Guidetti, "Müthiş ortak haftayı geride bıraktık. Muhteşem ortak başarım sergiledik. Takımıma yansıttığı inam düşüncesince teşekkürname ediyorum. Çok ağır ortak rakibimiz vardı ve hiçbir emeksiz değildi. Her sabık güneş elan kavi ortak karşılaşma oynadık. Her sabık güneş ortak evvelkinden elan iyiydik. Özellikle fen kadroya teşekkürname ediyorum. Her oyuncunun en elleme bir hale gelmesinde baş döndürücü iri gösteriş oynadılar. Özellikle başkana da dünyanın en elleme takımını verdiği düşüncesince teşekkürname ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Takım kaptanı Melis Gürkaynak ise Ankara'daki atmosfere aksan yaparak, "Bu sezona 5 kupayı hedefleyerek başladık. İki kupayı kazandığımız düşüncesince dörtköşe ve gururluyuz. Bu, kazandığımız 4. evren şampiyonluğuydu. Diğerlerini değişik devletlerde aldık. Sonuncusunu Ankara'da korkmak baş döndürücü iri keyifti. İnanılmaz ortak atmosferde emniyetsiz ortak karşılaşma oldu. Hepimiz düşüncesince unutulmaz ortak turnuva oldu. Kazandığımız düşüncesince baş döndürücü mutluyum. Bu kupayı doğruluk ederek kazandık. mühim rakipler vardı. Çok elleme ortak başarım sergiledik. Bu kupanın sevincini yaşayacağız lakin önümüzde kazanacağımız 3 yürek elan var." diyerek konuştu.

Diğer voleybolcular ise biricik hiçbir gır alarak elde ettikleri şampiyonluktan ötürü duydukları mutluluğu dile getirdi. Sarı-siyahlılar, sezona 5 yürek hedefiyle girdiklerini ve bunu başaracaklarına inandıklarını kaydetti. VakıfBanklı voleybolcular, Ankara'daki atmosferle ait de medih kırcı ifadeler kullandı.

Basın toplantısı, ışık çekimiyle sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler