USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Domenec Torrent: 'İkinci yarıda oynadığımız oyundan memnun değilim'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 1-0'lık Altay galibiyetinin arkası sıra icra ettiği açıklamada geçmiş yarıda istedikleri kabil oynadıklarını fakat ikinci yarıda emniyetsiz biçimsiz olduklarını söyledi. Fenerbahçe'ye kaybettikten sonraları sezonun sonlandığı ha

Domenec Torrent: 'İkinci yarıda oynadığımız oyundan memnun değilim'
25-04-2022 00:03

Torrent, gençlere baş döndürücü güvendiğini vurgulayarak, önümüzdeki sayaç takımda kalması biçiminde 3 oyuncuyla baş döndürücü idman istediğini kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Altay'ı 1-0 yenik etti. Maçın arkası sıra planlı matbuat toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, “Bütün sayaç süresince Galatasaray'ın başına mevrut şeyin özeti gibiydi bu maç. Gerçekten evvel yarıda istediğimiz üzere oynadık. Cesur oynamayı başardık, dobra birlikte oyun kurduk. 7 pare baş döndürücü açık vaziyet yakaladık. Ancak ikinci yarıda güvenilmez kötüydük. İki gol hâlâ çıkartabilirdik ancak oynadığımız oyundan memnun değilim. Oynamak istediğimiz biçim bu değildi. İlk yarıda baş döndürücü birlikte tomar gol konumu yakaladık. 1-0 baş döndürücü sakıncalı birlikte skor. Fakat benim düşüncesince riziko bildirme eylemek endamsız kuşkulanmak değil derinlemesine oynamaktır. Bence Galatasaray topa erbap bulunduğu devir rakibinden hâlâ dobra oynayabilir. Ancak topa erbap değilse o devir hâlâ dobra olmayabilir. İkinci yarıda bundan bahsettiğimiz şekilde ehliyetli tersini yaptık. Sanki korkuyormuş üzere derinlemesine toplarla oynadık. Bu takımın başına ne geldi? Bunu idrak eylemek düşüncesince birlik birlikte gün. Maç içinde baş döndürücü birlikte tomar vaziyet tutup hoppadak biricik gol atmak. Başımıza mevrut buydu” şeklinde konuştu.

"Türkiye'de karşılaşma 65. dakikada kopuk oluyor"

Bir gazetecinin Türkiye'ye geldikten sonraları Galatasaray'da ne değişmiş bulunduğu sorusu üstüne Torrent, şu şekilde karşılık verdi:


“Öncelikle vaziyet kendisine baktığımızda ayrımlı birlikte oyun anlayışımız var. Galatasaray bekleri dışardan, kanatları içerden oynatıyordu. Bizim üzere baş döndürücü birlikte tomar vaziyet yakalayabiliyordu. Çok birlikte tomar karşıt akın vardı. İlk özellikle bizim de başımıza tıpkısı geldi. Kanatlar içeri, bekler dış ve bekler içerideyse de kanatlar dışarıda oynadığımız düşüncesince karşıt atakları az buçuk hâlâ arama altında tutuyoruz diyerek düşüyorum. Türkiye'de karşılaşma 65. dakikada kopuk oluyor. Dolayısıyla hâlâ güçlüysen maçı bitirebilirsin diyebilirim. Ligde en birlikte tomar konuma 4-5 takımdan biriyiz. Çok konuma giriyoruz yekta bitiremiyoruz. Bu defa ateş çekmeye başlıyoruz. Bugün bulunan şeyde buydu."

"Arda rastgele antrenmanda baş döndürücü pozitif, elinden geleni veriyor"

Arda Turan ve Ryan Babal'e biçim vermesi hakkında suali da yanıt veren Torrent, "Oyuncu ayıklamak havadan değil. Çünkü nice kat 5 pare baş döndürücü dobra alıştırma çıkartan oyuncuyu ekip haricinde tasarruf eylemek durumunda kaldım. Nasıl kuşkulanmak istediğimize uyarınca listeyi dengelemeye çalışıyoruz. Kimseyle sorunum yok. Arda hâlâ ilkin sakatlığıyla ilişik oynayamadı. Avrupa'da neymiş onu ego oynatmıyormuşum denmiş yekta asıl bu değildi. Görüyorsunuz filhakika Arda oynuyor. Her antrenmanda baş döndürücü pozitif, elinden geleni veriyor" diyerek konuştu.

"Fenerbahçe'ye kaybettikten sonraları sezonun bittiği havası vardı"

Torrent, odaklandığı sonuç noktanın karşılaşma düzeltmek bulunduğunu belirterek, "Sportif direktörümüzle önümüzdeki sezonla ilişik birlikte ekip düşünmüştük. Kaleciler aut meydan oyuncusu kendisine 20 topçu düşünüyorduk. Çünkü doğruluk fail oyuncuyu ekip dışı istemiyorduk. Şu anda boşluk vermiş durumdayız, kulüpteki süreci biliyorsunuz. Ara hasretmek durumundayız, ayrıksı birlikte öğretmen ile sürdürmek isterlerse haklarıdır, bunu da bildirme eylemek gerekir. Fenerbahçe'ye huzur maçı kaybettikten sonraları Galatasaray düşüncesince bundan böyle sayaç bitti, şakası kalmadı havası vardı. Tek asıl şu Galatasaray'ın bu sayaç düşüncesince rastgele birlikte şampiyonluğu olmayacak. Beni buraya kontratla düzlük kulübü de taraftarı da baş döndürücü seviyorum" ifadelerini kullandı.

Torrent 3 oyuncuyu ayraç etti

Gençlere baş döndürücü güvendiğini vurgulayan Torrent, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:
"Umarım birlikte şansım olabilir da sayaç evveliyat devirde onlarla çalışırız. Özellikle 3 aktör var, hakkıyla bayılıyorum onlara. Ama şu anda Galatasaray'ın sakinleşme evresi. Eminim ki dinç futbolcular benimle de olur, başkasıyla da olur, sayaç evveliyat devirde okazyon bulacaklardır."

Salih Yılmazsoy - Sinan Yeniçeri

İLGİLİ HABER
İzmirde 3 nokta on paralık golle Galatasarayın! İzmir'de 3 nokta on paralık golle Galatasaray'ın!
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler