USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Çaykur Rizespor'un Hırvat futbolcusu Damjan Djokovic Rize’de olmaktan mutlu

Süper Toto Süper Lig'in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor'un 31 yaşındaki Hırvat menşeli mutedil ortalık oyuncusu Damjan Djokovic, 2021-2022 sezonunu ve Çaykur Rizespor'u değerlendirdi. Takımının yanında şehri de özetleyen Djokovic Rize'ye bulunan hayranlığını da “Rize

Çaykur Rizespor'un Hırvat futbolcusu Damjan Djokovic Rize’de olmaktan mutlu
18-12-2021 13:38

Çaykur Rizespor şekilde lige başlangıçtan çoğalma aldıkları çirkin sonuçların takımda özgüven kırılmasına hastalık bulunduğunu dile getiren Djokovic, gidişatın elleme bulunduğunu ve toparlama sürecinde olduklarını kaydederek “Aslında aşırı da çirkin başlamamıştık boydak hâlâ sonraları mevrut benek kayıpları takımın kendine bulunan öz itimatını kaybettirdi biraz. Sonrasında yanında toparlama sürecine girdik boydak 2 karşılaşma yukarı caba on paralık alamadık onunda eksikliğini hissettik. Şu anda yanında toparlama sürecindeyiz hâlâ iyiyiz, hâlâ da iyiye gideceğiz” dedi.

“Çok hâlâ elleme yanında sürece giriyoruz

Hamza Hamzaoğlu'nun takımda uygulayım yönetmen olmasıyla bu arada çıkışa sabık Rizespor'un dünkü oturmuş yanında ekip bulunduğu düşüncesince çetince eyyam atlattığını da laflarına ekleyen Djokovic “Her hocanın namına ilgilendiren yanında seçimi vardır. Her nesne futbolcularına yanında şeyler katmaya çalışır. Hocamızın da öyle. Sezon kökeninden bu yana aşırı dünkü yanında aktör kuruldu. Onunda yanında sıkıntısını yaşadık. Bu kimse hallerde sarıklı değişikliğine gidiliyor. 1-2-3 sarıklı boydak hâlâ sonraları ne oluyor, bütün oklar oyuncuların hesabına çevriliyor. Futbolcu şekilde bizim de hata almamız gerekti. Yeni yanında aktör gurubuyduk, âlem birbirine alışmaya çalışıyordu. O sürecin bence sonlarına geliyoruz. Çok hâlâ elleme yanında sürece giriyoruz sanarak düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Rize'de olmaktan mutluyum”

Korona virüs pandemisi ile beraberce Dünya'da makbul engellemeler zımnında bundan sonraları tek ülkenin birbirinden farkının kalmadığını dile getiren Djokovic, Rize'de bulunduğu düşüncesince mutlu bulunduğunu da laflarına ilaveten “Daha başlangıçta yanında kıyas yapılıyordu Avrupa, Türkiye olarak. Son güneş tacı virüs pandemisi ile beraberce Avrupa'da hayatta olmak ile dünyanın rastgele yanında durumunda hayatta olmak ortada aşırı yanında ayırt kalmadı. Çünkü orada da engellemeler var. Dünyanın rastgele yanında durumunda işler değişti. Romanya'dan geldim ve orada iklim hâlâ soğuktu. Burada dobra havanın tadını çıkartıyorum. Gerçekten burada dobra iklim mevcut ve o da bana elleme hissettiriyor. Burada ki insanoğlu hakkıyla geldiğim günden buyana bana aşırı elleme davranıyorlar. İnsanlar aşırı yunak kanlı. Çayın da tadını çıkarıyorum. Buranın yanında tomar yağmurlu bulunduğunu söylüyorlar boydak ego 15 sene Hollanda'da yaşadım. Orada da yağmurun nite yağdığını biliyorum. Bence burada rahmet Hollanda'dan hâlâ yanında tomar değil. O sebepten de Rize'de olmaktan mutluyum” gibi konuştu.

“Türk yiyecekleri aşırı dobra boydak tehlikeli”

Türk yiyeceklerini aşırı içimli bulduğunu ancak sütlacı hâlâ da aşırı beğendiğini dile getiren Dokovic “Türk yiyeceklerini aşırı beğeniyorum, hakkıyla aşırı lezzetliler boydak sporla uğraşanlar düşüncesince az buçuk tehlikeli. Çok yediriyor insanı boydak hangisi sanarak sorsanız sütlacı yeğleme ederim” dedi.

“Rize'de olmaktan mutluyum"

‘Rize'ye futbolcu gelmiyor' söylemi hesabına da mütekellim değerli aktör namına sorulması gibi her insana Rize'yi yeğleme ika dair düşünüm verecek derece sevdiğini anlatım fail Djokovic “Futbolcuysanız bulunduğunuz kavuşum kaderiniz bulunduğunu düşünüp tadını çıkarmaya, elinizden gelenin en iyisini yapmaya, en elleme performansı göstermeye çalışırsınız. Gördüğüm şöyleki yanında esas var; bura aşırı kararlı yanında kulüp. Çok dobra yanında tesisi var, mensuplarının bütünü aşırı yunak kanlı, bizimle ağız ağıza ilgileniyorlar. Sahalarımız iyi. Ben şu anda Türk futbolunun yanında bireyiyim. Türkiye'de de aşırı dobra statlar var. Gidiyoruz, dobra statlarda oynuyoruz. Ambiyans aşırı iyi, izleyiciler aşırı ateşli. Ben burada olmaktan mutluyum, on paralık hiç kimseye de buraya doğmak zor, burada hayatta olmak çetince demem. Ben beni arayıp Rize'ye geleyim mi diyen her insana de burayı salık mektubu ederim. Yaşam şekilde da tek zorluğumuz yok, dirim şekilde da aşırı iyi. Ben umumi şekilde yakınma edebileceğim on paralık yanında nesne görmüyorum burada” gibi konuştu.

‘Taraftarı gelmeden ilkin izledim'

Rizespor taraftarını hâlâ Rize'ye gelmeden ilkin toplumsal medyadan araştırarak strateji olanağı bulduğunu dile getiren Djokovic, elleme neticeler aldıklarında stada hâlâ yanında tomar lehtar çekeceklerinin de bilincinde olduklarını anlatım etti. Taraftara doğruluk etmiş bulunduğu mutluluğu yaşatacaklarını dile getiren Djokovic “Ben aşırı ateşin yanında taraftarımız bulunduğunu biliyorum boydak editör güneş tacı virüs sürecinden geçtik. Stada izleyici döşemek zor. Özellikle sonuç sıradaysanız izleyici zorlanıyor oraya gelmeye. Ben Rizespor'a gelemden ilkin toplumsal medyada taraftarların videolarını izlemiştim. Stadı birlik şekilde doldurduklarında nite yanında cümbüş bulunduğunu görmüştüm, aşırı da hoşuma gitmişti. Ben isterim ki gelsinler. Bizim de editör bu gelmelerini doğruluk etmemiz gerekiyor. Biraz hâlâ yukarı sıralara çıkarsak onları hâlâ yanında tomar stada çekeceğimizi düşünüyorum. Böylece onlara doğruluk etmiş bulunduğu mutluluğu da yaşatabiliriz” sanarak konuştu.

“Onlar da aşırı hevesli olacaklar”

Ligin 17. Haftasında karşılaşacakları Yeni Malatyaspor maçının da analizini karşılayıcı Djokovic, puana gereksinim duyan yanında takıma huzur oynayacaklarını laflarına ilaveten “Biz evde sonuç 4 maçımızı da kazandık. Bu bizim açımızdan aşırı elleme yanında nesne ve bitmeme ettirmemiz lazım. Eğer kılıç bu seriyi bitmeme ettirebilirsek doğrusu bulunduğumuz yerden kolaylıkla çıkabileceğiz. Oynayacağımız rakip Malatyaspor, onlarında acele benek ve puanlara gereksinimleri var, onlar da aşırı hevesli olacaklar. Son senelerde aşırı çirkin neticeler almaktadır bununla beraberinde hâlâ ilkin burada çalışmış bulunduğu düşüncesince hâlâ ayrı yanında motivasyonu olacaktır. Evde oynadığımız öteki maçlardan hâlâ çetince olacak. Çünkü evvel kat bizim derece çetince vaziyette bulunan yanında rakip ile oynayacağız. Her dü ekip düşüncesince de bitiş durumunda yanında maç” dedi.

Hasan Fehmi Demir
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler