USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Borsa İstanbul’da gong MİA Teknoloji düşüncesince çaldı

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, "MİA Teknoloji bölüt arzında kestirmece 198 milyon TL meblağ ile 197 bin yatırımcıya gerçekleştirdiği adanmış ile değerli birlikte bölüt sunma gerçekleştirmiştir." dedi.

Borsa İstanbul’da gong MİA Teknoloji düşüncesince çaldı
22-11-2021 12:55
İstanbul

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, "MİA Teknoloji çecik arzında kestirmece 198 milyon TL meblağ ile 197 bin yatırımcıya gerçekleştirdiği satı ile kalburüstü nezdinde çecik sunma gerçekleştirmiştir." dedi.

Bilişim sektöründe çecik arzını meydana getiren MİA Teknoloji, ekonomik gong töreni sonrası Borsa İstanbul'da prosedür görmeye başladı.

MİA Teknoloji çecik sunma gong töreni, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, MİA Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Beltekin, MİA Teknoloji Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Ünal ve Mehmet Cengiz Bağmancı ile davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Borsa İstanbul ve MİA Teknoloji yetkililerinin gongu çalması ile süregelen törende konuşmacıların peşi sıra Borsa İstanbul yetkilileri MİA Teknoloji'nin hisselerinin de prosedür görmeye başladığı Borsa İstanbul İşlem Salonu'nu görüşme ettiler.

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, törendeki konuşmasında MİA Teknoloji'nin teknoparkta, Ar-Ge, inovasyon, yazılım ihya ve hal ölçü kabil bölgelerde çalışkanlık gösterdiğini belirtti.

MİA Teknoloji'nin arsıulusal standartlarda görev vermekte ve nice sertifikaya erbap bulunduğunu tabir fail Ergun, şunları kaydetti:

"Bugün de Borsa'da prosedür görmeye başlayarak, erbap bulunduğu sertifikalara esasen nezdinde yenisini elan eklemiştir. MİA Teknoloji, çecik arzında kestirmece 198 milyon TL meblağ ile ve 197 bin yatırımcıya gerçekleştirdiği satı ile kalburüstü nezdinde çecik sunma gerçekleştirmiştir. Halka arzdan elde etmiş bulunduğu geliri büyüme, Ar-Ge ve yazılım ihya sahalarına aktaracak olması kapital piyasalarının asliye misyonu ile de örtüşmektedir. Sermaye piyasasının asliye misyonu, büyümeye, gerçek tutum şirketlerine pınar nakil ve yatırımcılara tasarruflarını kıymetlendirme endüstrisi yapmaya dayanır. Borsa İstanbul yerine şirketlerimizi acemi ihraçlarla acemi çecik arzlarla yatırımcılarla buluşturmaya bitmeme edeceğiz."

"Asıl misyonumuz gayrimenkul dışı pazarlarda icraat yapmak"

MİA Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Beltekin de çecik arzdan sevinme duyduklarını ve kendileri düşüncesince baş döndürücü alım çalım donör bulunduğunu söyledi.

Bugüne denli kaynakları ve iş ihya şekilleri ile çalıştıklarına ayraç fail Beltekin, şu detayları verdi:

"Bundan sonradan kapital piyasalarının nezdinde organizasyonuna, nezdinde kurumuna ilişkin yerine elan güçlü, elan canlı ve elan eklenmiş kalburüstü planlar imal ederek yolumuzda ilerlemeyi istiyoruz. Katma kalburüstü uygulayım bilimi ve plan yapmak MİA Teknoloji'nin kaslarında ve DNA'sında var. Bunlar artarak, bitmeme ederek ve elan çelimli nezdinde biçimde ilerleyecek. Bundan sonradan bizlere sakıt birincil görev; bizim şirketimize kuma bulunan kapital piyasası ortaklarımızın da itimatını sağlayarak elan iyi, elan iri projelerle gelir istihsal geçirmek ve ülkemize elan eklenmiş kalburüstü planlar sağlamak.

Şirket sermayemizin yüzdelik 32,8'lik tarafını çecik açtık, 198 milyon TL'lik nezdinde çecik arzdı, kestirmece 197 milyon ortaklık sağlandı. Bu alım çalım donör nezdinde rakamdı, eklenen her insana baş döndürücü teşekkürname ediyoruz. Onların itimatını sarsmayacağımızı üstenme ediyoruz. Bundan ahir süreçte elan değişik nezdinde evren bizi bekliyor, bunun farkındayız. Sadece zat Türkiye pazarında değil, gayrimenkul dışı pazarında elan profesyonel, elan canlı var olmamız gerekiyor. Zaten esas misyonumuz gayrimenkul dışı pazarlarda icraat yapmak."

Yatırımcılar MİA Teknoloji'ye koyu özen gösterdi

Etkinlikte paylaşılan bilgilere göre, Metro Yatırım'ın önderlik etmiş bulunduğu çecik arzda MİA Teknoloji'nin kovulmuş sermayesinin 30 milyon TL’den 38 milyon TL’ye yükseltilmesi haysiyetiyle artırılacak 8 milyon TL saymaca kalburüstü payların satışına ek yerine 4,5 milyon TL kalburüstü kuma paylarının satışıyla beraberce toplanmış 12,5 milyon tutam çecik sunma edildi.

MİA Teknoloji’nin çecik arzı 15-16 Kasım’da "Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile Borsa İstanbul birincil piyasada gerçekleşti. MİA Teknoloji’nin çecik sunma işleminde saymaca kalburüstü hisse başına arzu icma fiyatı 15,80 TL olurken, 196 bin 391 yatırımcı talepte bulundu.

Yatırımcıların koyu özen gösterdiği arzu icma işlemine çecik sunma büyüklüğünün 2,5 katına balya mevrut 31 milyon 800 bin adetlik arzu toplandı.

Borsa İstanbul’da prosedür görecek bulunan MİA Teknoloji, arsıulusal piyasalarda Türk yazılım dalının ekonomik nezdinde biçimde tanıtılmasını hedefliyor.

Sektörün genelinde münteşir tanıdık mali hastalıkların giderilmesi neredeyse gereksinimleri karşılayacak bulunan MİA Teknoloji, çecik arzdan elde etmiş bulunduğu fonların yüzdelik 30’unu Ar-Ge ve yazılım ihya sahalarında firmanın büyümesi ve satışların artarak çoğalması hedefli faaliyetlerin artırılmasında, yüzdelik 25’ini pres sermayesi ihtiyacının karşılanmasında, yüzdelik 15’ini iştirak satın kabul etme fırsatlarının değerlendirilmesinde, yüzdelik 10’unu reorganizasyon, satı ve karlılık artışı odaklı süreçlerin artırılmasında, yüzdelik 10’unu bulunan kredilerin kapatılmasında ve yüzdelik 10’unu bulunan ofisleri ilave ve acemi şube açmada değerlendirmeyi planlıyor.

MİA Teknoloji, sağlamış bulunduğu 7/24 çağırma cihazı merkezi desteği ile faziletkâr birinci sınıf hizmetler sunuyor

Verilen bilgiye göre, MİA Teknoloji, kurulduğu 2006 yılından beri amme kurumları ve hususi kuruluşların bilim altyapısı ihtiyaçlarına odaklanarak hususi cümle çözümleri geliştiren, yerel ve dikici modeli sistemle işletmelerin gereksinimleri karşısında hal ortağı kimliğiyle müşterilerine bedel katan görev ve mahsulat sunuyor.

Dijital dönüşümün ivme kazanılmış bulunduğu bilim çağlarında teknolojik altyapısıyla yenilikçi analizör sunan MİA Teknoloji, bütünleşmiş kuruluş yönetiminden uç güvenliğine, site güvenliğinden çokbilmiş ve bütünleşmiş ulaşıma, bankacılık ve elektronik ödemeden sayrılarevi bilim dümen sistemine denli yaşamın değme dalında bireşimli zekâ ile desteklenen sürdürülebilir planlar üretiyor.

MİA Teknoloji, Ar-Ge, inovasyon, yazılım geliştirme, bütünleşme ve hal sağlayan nezdinde Teknoloji Geliştirme Bölgesi firması yerine sektörde önder konumdadır.

2006 senesinde 3 elektronik beyin mühendisi çeşidinden Ankara’da kurulan uygulayım bilimi şirketi, 15 salname kol deneyimiyle gelişmeye bitmeme etmektedir.

Ankara ve Katar'da bulunan Ar-Ge merkezlerinde satış, destek, iş ihya ve mal kabil nice kadrosuyla 61 personele istihdam sağlıyor. Terzi modeli cümle ihya ve ürünleştirme ilkesi ile Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde canlı sistemler sunan şirket, sağlamış bulunduğu 7/24 çağırma cihazı merkezi desteği ile faziletkâr birinci sınıf hizmetler sunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler