USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaşlı topçu Emirhan İlkhan'ın düşsel iptidai şişman ligde şekil giymek

Beşiktaş'ın dinç futbolcusu Emirhan İlkhan, ilkokul şişman ligde futbol korkmak istediğini açıkladı.

Beşiktaşlı topçu Emirhan İlkhan'ın düşsel iptidai şişman ligde şekil giymek
25-06-2022 22:04
İstanbul

İstanbul'da müşterek alım satım merkezinde meydana gelen "Futbolun Geleceği Söyleşisi" ünlü etkinliğe eklenen 18 yaşındaki oyuncu, "Beşiktaş'a ve yurt futboluna katkıda mevcut olmak istiyorum. Hedeflerimden müşterek başkası de ilkokul şişman ligde oynayabilmek ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilmek. Çünkü rastgele futbolcunun Şampiyonlar Ligi’ni kazanabilmek hayalidir. Ülkemiz düşüncesince de o 2002'deki ortamı yaşayabilmek ve o ortamda bulunabilmek en şişman hayallerimden bir tanesi ancak şu an düşüncesince yavaş yavaş kıymetlendirmek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"Pjanic ile bugün geçirmeye çalışıyordum"

Geçen mevsim A takımla geçmiş defa müsabakalara çıkmaya başlamış olan siyah-beyazlı oyuncu, Miralem Pjanic'le bugün geçirmeye çalıştığını kaydederek, şunları aktardı:

"A takımla sahaya geçmiş defa çıktığımda grup arkadaşlarımın icap istemez çekincesi oluyordu bana küf atarken. Ancak ego oyunumla, yaptıklarımla müşterek şeyleri başardıktan sonraları onların süresince de müşterek kaygı kalmadı. Artık küf atarken 'Acaba kaptırır mı? Heyecanlanır mı?' niteleyerek düşünmüyorlar. Karşılıklı ilişkilerimiz bu halde aralık katetti."

"Pjanic'le, Josef'le, Oğuzhan abiyle, Umut abiyle hepsiyle konuşuyordum." diyen Emirhan, şöyleki bitmeme etti:

"Ama başta Pjanic ile bugün geçirmeye çalışıyordum zira o kiralıktı, hemen müşterek yıl kalacaktı. Bu nedenden ondan kapabildiğimce aşırı obje kapmaya çalıştım. Pjanic, ferde gelmeden 3 konuş evvela ileri uç ne yapıyor, nereye koşun atıyor rastgele şeyi seziyor ve anca küf atıyor. Herkes müşterek yere küf atmasını beklerken o gayrı tarafa küf atıyor. Ülkesindeki akıbet maçta da Dzeko'ya bu halde müşterek asist yapmıştı mesela. Bu ayrıcalığı en aşırı kaptığım yanlarından biriydi. Biz gailesiz oyuncularla arası aşırı iyiydi. Kamplarda, antrenmanlardan sonraları daim bizimle konuşurdu. Onunla beraberce oynadığımızda 'Beni izlem et, ego nereye gidiyorsam sen de gayrı tarafıma akilane git' kabil direktifler veriyordu."

Kendisini mutedil sahada 8 numaralı pozisyonda elan şen hissettiğini kail Emirhan İlkhan, şunları kaydetti:

"Benim en şen ettiğim mevkii koşa taraflı oynayabildiğim 8 ölçü pozisyonu. Ama hocalarım da ayrımlı yönlerde kullanabiliyor. Kanat, ileri uç arkası, 6 ölçü forvet... Aslında futbola ileri uç yerine başladım ben. Her mevkide oynayabileceğimi düşünüyorum. Ama aslen kendimi 8 numarada, arkamda müşterek 6 ölçü önümde de müşterek ofansif mutedil meydan varken şen hissediyorum. Kaleye elan andıran oynarsam skora aşırı elan müşterek tomar ulama yapabileceğim dair kendimden aşırı eminim. Topun düşebileceği noktaları hissedebiliyorum. Bu janr pozisyonlarda avantajım olabiliyor, değerlendirebileceğimi düşünüyorum ancak akıbet maçlarımızda hocamız benden az buçuk elan savunmalı yönde oynamamı istedi. Bu nedenden aşırı müşterek tomar atakta görmemişsinizdir akıbet maçlarda."

"Mario Gomez'in attığı golleri seyrederek motive oluyorum"

Kevin De Bruyne ve İlkay Gündoğan'ı kalıp aldığını kail Beşiktaşlı mutedil meydan oyuncusu, "Küçükken Cesc Fabregas'ı aşırı severdim. Şu an düşüncesince Kevin de Bruyne ve İlkay Gündoğan'ı seviyorum. Hatta müşterek iki maçta Kevin de Bruyne'den görüp de yaptığım hareketler olmuştu. Korner sonrası tekte geri direğe attığım toplarda mesela. Ondan görerek yaptığım, hafızama kazıdığım hareketlerden biri. Maçlara, Mario Gomez'in attığı golleri seyrederek motive oluyorum. Mario Gomez'in gol klipleri, kişiye esin katıyor. Benim düşüncesince elleme oluyor." halinde konuştu.

Ligde İstanbul takımlarının sayısının aşırı olmasını değerlendiren Emirhan, "Ligde İstanbul takımlarının sayısının çoğalması oyuncular düşüncesince şişman yarar istirahat süreleri açısından. Çünkü deplasmanda bulunduğu devir maçı oynuyorsunuz, eve şeb 2'de, 3'te geliyorsunuz. İstanbul'da olunca karşılaşma bitiyor, otomobille aracısız eve geçiyorsunuz. Deplasmanlar da dobra olmakta ancak ayrımlı müşterek atmosferi deneyim ediyorsunuz." ifadelerini kullandı.

"Yabancı futbolcularla aramızdaki en şişman ayırt disiplin"

Yabancı futbolcularla, Türk oyuncular arasındaki en şişman farkın sıkı bulunduğunu kaydeden Emirhan İlkhan, şunları söyledi:

"Bence ecnebi futbolcularla aramızdaki en şişman ayırt disiplin. Çünkü oradaki insanoğlu o kültürü yaşıyorlar, oradaki atmosferi biliyorlar. Biz buradan zat çabalarımızla çıkmaya çalışıyoruz. olanak farkları da mevcut tabii. Orada sporcular er yaşta başlıyorlar fazladan çalışmalara. Biz burada muhtemelen müşterek seviyeye geldikten sonraları fazladan çalışmalara başlayabiliyoruz. En şişman farkı da bu oluşturuyor. Temelimiz katı bulunmadığı düşüncesince onlara yetişmeye çalışıyoruz ancak ayırt kapanmıyor işte. Arada müşterek Arda Güler kabil hususi kabiliyetler çıkıyor, farklar anca kapanabiliyor."

Üç senedir hususi çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Emirhan, "Onun adına de fazladan icraat ekliyorum, atletizm gibi. Koşu stilimi değiştirebilmek için. Onlarla beraberce gelişiyor elbette ki bitkisel olarak. Yurt dışıyla aramızda farklar mevcut ancak kılıç bunu oldukça kapatmaya çalışıyoruz." niteleyerek konuştu.

Emirhan, Şampiyonlar Ligi Youth League maçlarında müşterek karşılaşma dış aşırı elleme maçlar çıkardıklarını vurgulayarak, "İlk maçımız Borussia Dortmund'laydı ve 3-2 kaybettik ancak bizim o mevsim geçmiş maçımızdı. Ben hemen müşterek tedbir maçında 45 dakika oynamıştım o maçtan önce. Onlarsa üç hafta alışılagelen turnuva yapmış, zat liglerinde de ilkokul haftayı geride bırakmıştı. Aramızda hikmet ve durum yerine aşırı ayırt vardı. Benim 90. dakika ayağıma kasınç girerken rakibim yüzdelik 100'ü ile sprint atıyordu. 80. dakikada adet 2-2'ydi ancak akıbet 10 dakika hikmet gücümüz yetmedi, onlar hala diriydi ve kaybettik. Sporting grubun en çelimli takımıydı, onlarla başa giriş savaş ettik. Yendiğimiz biricik grup onlardı ancak gayrı maçlar on paralık çirkin gitmedi, kaybedeceğimiz göz boncuğu karşılaşma yoktu." değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler