USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Antalya'da ön rezervasyonlar 2019'a yaklaştı

Antalya'da turizmin yükselen değerlerinden Nirvana Hotels Grup Ceo'su Korhan Alşan, 2022 yılının ön rezervasyonlarının 2019 rakamlarına yaklaştığını belirterek, "Mart ve Nisan aylarında çok birlikte rezervasyon yüklemesi ile sezonun iri birlikte kısmının ercecik doluluğa ula

Antalya'da ön rezervasyonlar 2019'a yaklaştı
06-02-2022 17:03

Korhan Alşan, pandemi süreci, 2022 yılı beklentileri, turizmde çeşitlilik, hedeflediği gezim anlayışıyla ait değerlendirmelerde bulundu. Alşan, 2022 yılının evvel verilerinde artı ortak art dönüşün bulunduğunu kaydetti.

Özellikle İngiltere pazarına dikkati kadın Alşan, “Son adım rüya donör ortak veriyle başladı. Çünkü İngiltereliler er rezervasyon yapmayı seviyor. İlk rezervasyon talepleri İngiltere pazarı düşüncesince 2019 yılını aşmış durumda. Avrupa pazarlarında, Batı Avrupa pazarı henüz kımıldamayan gidiyor ancak ordan da ehemmiyetli ortak rezervasyon akışı var. İç alışveriş aşkın dobra başladı. İç pazarın rastgele zaman, ilkin buhran dönemlerinde kurtarış pazarı bulunduğunun daim altını çizdiğim ortak nokta. İç pazarlarda oldukça müspet ortak boyut var. Bu Bağımsız Devletler Topluluğu namına adlandırdığımız, ilkin Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Kazakistan cephesiyle ait de akıbet adım deli dolu ortak boyut var” niteleyerek konuştu.

Rusya ve Almanya'nın ardı sıra Ukrayna'nın da anne eşme pazarlara engelleme olabileceğini dile getiren Alşan, bu ülkeden akıbet zamanlarda ağırbaşlı ortak evolüsyon yaşandığını ve Antalya'ya mevrut gezmen sayısının 1 milyon bandını aştığını kaydetti.

"Müzenin dev afişleri turiste gösterilmeli"

Bu yılda Rusya, Almanya, Ukrayna, İngiltere, Polonya basamak devletlerin başı çekeceğini anlatım fail Alşan, “Avrupa ülkelerinin birlikte Orta Doğu'yu unutmamak gerekir. İsrail, İran, Lübnan basamak benzeyen coğrafyalarımızdan ehemmiyetli talepler alıyoruz. Yakın çağda Nevruz olacak. Oranın dünyaca adlı sanlı sanatçılarından birtanesini getireceğiz. Bisikletle ait kentimizde ortak çabukluk var. Sanatı, zamanı öne çıkarmalıyız. Antalya Müzesi aşkın önemli, mevrut gezmen bunu ne genişliğinde biliyor. Müzenin kadın dev afişlerinin kentin belli noktasında olması gerekir. Turisti çeksin. Elimizde ensesi kalın değerlerimiz var, bunların öyküsünü değirmi ilişkin sıkıntılarımız var. Ama ortak farkındalık var. Çeşitliliği arttırdıkça Antalya 12 ay dinç turistin rastgele devir bulunduğu ortak arazi durumuna dönüşecek. Türkiye'nin rastgele coğrafyası gezim düşüncesince biçilmiş ortak kaftan, ehemmiyetli bulunan bunları akilane halde yönetmek. Bizde o raya girdik niteleyerek düşünüyoruz” dedi.

" 5 sene süresince Türkiye evvel 3'te olacak"

Türkiye'nin şuan evren listesinde 2019 verilerine mucibince 6. bulunduğunu kaydeden Korhan Alşan, “İlk 3'e girmememiz düşüncesince göz boncuğu etken bulunmayan 5 sene sonradan Türkiye evvel 3'ün içerisinde olacak. Belki Türkiye birinci fark olabilir, o madun bina var. kâfi ki tığ bunu farkedelim, hissedelim buna birebir hamleleri yapalım” niteleyerek konuştu.

"2022 ön rezervasyonları, 2019!u yakaladı"

Korona virüsün en aşkın sansasyonel bulunduğu 2020 yılını ekspoze dışı namına benimseme ettiklerine yer veren Alşan, bu aşamada 2021 ve 2019 yıllarına beslemek gerektiğini, Antalya'da 2022 yılı ön rezervasyonlarının 2019'a yaklaştığını belirtti.

"Antalya 16 milyonun üstünde çıkabilir"

Mart ve april aylarında aşkın ortak rezervasyon yüklemesi ile sezonun şişman ortak kısmının ercecik doluluğa ulaşacağını dile getiren Alşan, “Antalya'da bizim 2019'da yakaladığımız kopya 15 milyon civarındaydı. 2022 senesinde da 15 milyon yöresinde olmasını bekliyorum. Hatta 16 milyonun üstünde de çıkabiliriz. Biriken ortak arzu yalan konusu, 2 yıldır evlerinden çıkmayan insanoğlu var. Bilindiği basamak Türkiye'de rastgele sene üstünde koyarak büyüyen ortak Pazar. Yakın yerleri süresince alımlı ortak gezim destinasyonu. Antalya'nın döşek kapasitesi ortada. Ülke geneline baktığımızda, kültür, gastronomi, spor, kurultay ilişkin da ortak çabukluk var. Bunlar bizlere extra ortak skala getiriyor” ifadelerini kullandı.

"Türkiye üstün dereceli namına imza atacak"

İstatistiklere bakarken hoppadak mevrut insan sayısına bakmanın ara sıra aldatıcı olabildiğine yer veren Korhan Alşan, “Bu noktada geceleme sayısı aşkın önemli. 16 milyon gezmen dirimsel bunlar 5 geceleyin averajla kalırsa, 15 milyon gelip 10 geceleme kopya farkı kalandan henüz düşüt ortak başarım sergileyebilir. Komplesine beslemek lazım. İki cepheli baktığımızda 2019'u yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Bunu geçersek Antalya'ya 17-18 milyon gezmen gelirse de bu şaşırtı olmaz. Normal reaksiyonun hakeza olması gerekir. Biz az buçuk henüz davranışlarında ölçülü konuşalım, hesabımızı, kitabımızı ona mucibince yapalım. Sezonun başlangıcı aşkın önemli, april ve mayıs ayında dobra ortak antre yaparsak devamı gelir. Orada sekteye uğramamız lazım. Olağan dışı ortak durumun olmamasını bekliyoruz. Şuanda hayattaki umumi beklentide 2022'de turizmin ağırbaşlı ortak toparlanma sürecine gireceği yönünde. 2022 yılı Türkiye'nin turizmde dünkü üstün dereceli namına imza atacağı ortak sene olacak” dedi.

Antalya'nın eş tatiline müteveccih imkanlarının açık olduğuna dikkati kadın Alşan, bu yılda dominant halde bu profilin ağırlıkta olacağını bildirdi.

"Geceleme sayısında düşüş"

Son 5 senenin geceleme sayısına bakılınca bölümsel ortak azalış bulunduğunu ayraç fail Korhan Alşan, “İnsanların şevki henüz az devir geçirip, henüz kalın görüşme etmek. Eskiden 14 devir mevrut ortak eş şuanda dü kez 6'şar günce dü tatili henüz konforlu buluyor. Bu yöne akilane ortak boyut mevcut ancak geceleme sayısı 9'lardan 4'e sakıt halde değil. 5 sene ilkin 9 bulunan geceleme sayısı, şuanda 8.2, 7.9'lar basamak rötuşlu oluyor. Çok incitici ortak azalış yok. Ama trend bu yönde gidiyor” ifadelerine arazi verdi.

Kıyı otelciliğinde 6 ayın dobra ancak öteki 6 ayın düğümlü olduğuna dikkati kadın Alşan, bu durumun istihdam ve otellerin gösterişli açısından da maslahat bulunduğunu dile getirdi.

"Turizm kentin rastgele namına yansıtılmalı"

Bu hali aşmanı yegâne yolunun seçenek gezim çeşitliliği bulunduğunu vurgulayan Korhan Alşan, “Deniz, kum güneşin haricinde gastronomi, müzeler, festivaller, spor organizasyonları, metin beslenmeye müteallik atölyeler gerçekleştirilmeli. Türkiye şita mevsiminde iklimsel namına ortak aşkın şimal ülkesinden henüz avantajlı. Oranın ilkbahar havası az henüz bizde kışın yaşanıyor. Buda ortak avantaj. Biz bunu çeşitlendirerek turisti şehre de indirmiş olacağız. Turizm hoppadak uçak, havalimanı, otel, cerrah ve acente ortada sıkışmamalıdır. Turizm o destinasyonun rastgele durumunda olmalıdır. Turizm kentin rastgele namına yansıtılmalıdır. Bütüncül ortak gezim konsepti hem otellere hem alana hem ülkemize aşkın henüz şişman yardım sağlayacaktır. O devir o kışın ki güçsüz noktamızı da gidermiş olacağız. Turizmi 12 taban yayacağız ve o devir sayılar aşkın henüz yukarıya çıkacaktır” açıklamasını yaptı.

Türkiye'ye aşkın sayıda kalifiye turistin geldiğine de dikkati kadın Alşan, cebinde parası olan, gider problemi sıfır turiste, gider yapacağı yerlerin sunulmasının ehemmiyetli bulunduğunu belirtti.

"Turistin parasını harcayacak mekanizmalar geliştirilmeli"

Turistin kentin süresince aşkın şen ortak halde gezebilmesi icap ettiğini anlatım fail Alşan, “Avrupa'da bunun örneklerini görüyoruz. Bir şehre gittiğiniz devir on paralık hiç kimseye gerekseme duymadan, teknolojiden, erişim kartlarıyla kentin rastgele bölümüne aşkın ferah ferah gidebiliyoruz. Bizde de bu madun yapıların kurulması gerekir. Bunları yaparsak, bizlere mevrut gizil alıcı içerisindeki beklediğimiz masraflar hepyek sahaya dökülecek. Aslında turistin masrafa müteveccih ortak parası var, bunun alınmasıyla ait mekanizmaların turizme bütünleşmiş edilmesi gerekir. Buda totaliter ortak tatlılıkla mümkün. Turizmin kentin rastgele namına yansıması, yansıtılması lazım. Ayrıca nitelik terimini en akla yatkın üründen en fiyatlı ürüne genişliğinde rastgele yere yayılma ettirmemiz lazım” niteleyerek konuştu.

İsa akar - Gazi Taş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler