USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Alman şirketleri, Türkiye'yi 1,5 bilyon nüfusluk piyasaya muvasala düşüncesince biçim yerine görüyor

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Slevogt, "Türkiye, global tedbir zinciri faaliyetlerinde ehemmiyetli birlikte role ehil olabilir. Türkiye'nin Avrupa istihsal merkezleri düşüncesince henüz berk birlikte tedbir zinciri oluşturacağı düşünülüyor." dedi.

Alman şirketleri, Türkiye'yi 1,5 bilyon nüfusluk piyasaya muvasala düşüncesince biçim yerine görüyor
18-10-2021 13:16
İstanbul

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK Türkiye) Başkanı Dr. Markus Slevogt, AA muhabirine icra ettiği açıklamada, Türkiye ile Almanya arasındaki konuşu ilişkilerin baş döndürücü çelimli bulunduğunu belirterek, Almanya'nın, Türkiye'nin en iri tecim ortağı konumunda bulunduğunu söyledi.

Almanya ve Türkiye'nin, dü asırdan hissedar tomar hissedar sürenin ötesine güzeşte baş döndürücü çelimli hissedar iş ve ticari birlikteliği bulunduğunu vurgulayan Slevogt, "Alman kapital iştiraki bulunan yahut Almanya ile iş ve tecim karşılayıcı 7 bin 500'den hissedar tomar şirketimiz var. Avrupa devletleri ve Batı devletleri ortada en çelimli teşrikimesai ve ortaklığa sahibiz ve bununla alım çalım duyuyoruz." halinde konuştu.

Slevogt, Türkiye ile Almanya arasındaki ticari ilişkilerin henüz da gelişeceğini tabir ederek, "İki gayrimenkul arasındaki envestisman ve ticaretin ana sevimsiz güçlerinden birisi bulunan Gümrük Birliği'nin değişik alanlar ve sektörlerin karışma edilip yenilenmesiyle Türkiye ile AB, ilkin de Almanya ve Türkiye arasındaki ticari alım satım henüz hissedar tomar artacaktır." dedi.

Türkiye'nin Alman işletmeleri birbirine bağlayan iri hissedar özek bulunduğunu tamlayan Slevogt, Türkiye'nin tabii coğrafi konumundan ötürü bu ülkede değişik pazarlarda ve değişik bölgelerde toprak alan, değişik fırsatlara cemaat Alman işletmelerin bulunduğunu aktardı.

Türkiye ve AB'nin mühim şürekâ şekilde birbirlerine gereksinimi bulunduğunu tabir fail Slevogt, "Bu bölgede en degaje ağabey ve en degaje etkiye cemaat gayrimenkul şekilde Türkiye, AB ve Almanya'nın da bu bölgede mühim menfaatlerini garanti dibine almasına araştırma görevlisi olacaktır." dedi.

"Türkiye ve Almanya ortada henüz hissedar tomar ticari aktivitenin olacağına inanıyorum"

Markus Slevogt, Türkiye ve Almanya arasındaki tecim kütlesinin 35 bilyon dolar yöresinde seyrettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"İki gayrimenkul ortada baş döndürücü ehemmiyetli oranda tecim yapılıyor. Türkiye'de Almanya ile bağlantılı, kapital iştiraki olsun veya ehemmiyetli hissedar ticareti olsun, 7 bin 500'den hissedar tomar şirketle bu temele sahibiz. Türkiye'nin bölgedeki mühim önemi ve Alman şirketlerinin henüz katı hissedar tedbir zinciri geliştirmesi gerektiği düşünüldüğünde, e-ticaret, amme alımları, ekincilik ve maada sektörlerin de toprak almış bulunduğu esnetilmiş hissedar Gümrük Birliği ile tabii hissedar tosbağa cemaat bulunan Türkiye ve Almanya ortada henüz hissedar tomar ticari aktivitenin olacağına inanıyorum. Bu, baş döndürücü hissedar tomar önlemle infaz kılmak durumunda olduğumuz hissedar nesne değil. Bu, bahsettiğim şerait cezaevi önüne alındığında hudayinabit şekilde gerçekleşecektir."

Türkiye'nin, global tedbir zinciri faaliyetlerinde ehemmiyetli hissedar role cemaat olabileceğini vurgulayan Slevogt, "Türkiye'nin Avrupa istihsal merkezleri düşüncesince henüz katı hissedar tedbir zinciri oluşturacağı düşünülüyor. Asya'da Kovid-19 ile münasebetli tedbir zincirinde yaşanmış bulunan problemleri gördük. İlgili virüsün şu anda ne varyantı olursa olsun ağırlıklı şekilde Vietnam ve Bangladeş'i ağırbaşlı halde etkilediğini görüyoruz. Üretim alanlarını durdurmak durumunda kaldılar. Tekstil, spor çul yahut spor pabuç istihsal şirketleri şu anda baş döndürücü negatif etkileniyorlar. Asya'da global nesiç ve spor üreticileri kabilinden geçer istihsal yerlerinin olması zımnında bu şita ve Noel'de spor ayakkabısı problemi olabilir." halinde konuştu.

"Türkiye, pandemide istihsal sahalarıyla ilgilendiren rastgele hissedar şeyi baş döndürücü dobra yönetti"

AHK Türkiye Başkanı Dr. Slevogt, Türkiye'de pandemi süresince politikaların, işletmeler ve fabrikaları meşgul halde tutmaya müteveccih olmasının önemine ayraç ederek, "Üretici ki olursa olsun, bölgeyi ne olursa olsun, Türk fabrikalarında en kökeninden bu yana en faziletkâr hıfzıssıhha standartlarına sahiptik. Türkiye, pandemide istihsal sahalarıyla ilgilendiren rastgele hissedar şeyi baş döndürücü dobra yönetti. Türkiye'nin, istihsal sahaları ve sınai faaliyetlerini içre bulunduğumuz pandemi durumunun henüz da güç şartlarında bile bitmeme edebilecek düzeye getirmede baş döndürücü değerli bulunduğunu gördük." ifadelerini kullandı.

Almanya'nın Türkiye'de baş döndürücü dobra oturmuş istihsal faaliyetleri bulunduğunu aktaran Slevogt, devamla şu değerlendirmelerde bulundu:

"Avrupa ile baş döndürücü dobra müesses tedbir zincirlerimiz var. Avrupa, ehven kaynaklardan tedbir buyurmak hesabına emektar günlerde Asya'da bulmuş bulunduğu en akıllıca değerli hal düşüncesince arayış içindeydi. Avrupa'da üretime müteveccih yaklaşımlar 'tam hissedar zamanlar üretim' odaklı. Bu, rastgele hissedar önemsiz kesintinin Avrupa'daki istihsal tesislerinin kesintiye uğramasına ve durmasına sefer açabileceği anlamına geliyor. Çünkü Asya'dan Avrupa'ya mevrut rastgele hissedar nesne hissedar zamanlar üretime uyarınca birleştirme edildi. Dolayısıyla rastgele hissedar kesinti, üretime bitmeme edilememesine illet olabiliyor. Bu, koskoca hissedar maliyet sorunudur ve onu baştan düzenlenmesi gerektiği anlamına gelir. Belki henüz sağlam, coğrafi şekilde henüz yaklaşan konumlara akıllıca ilerlenmesi anlamına gelir."

"Gümrük Birliği'nin fersude olması Türkiye'nin yegâne dezavantajı"

Markus Slevogt, maliyet denklemini ansızın muhavvil apayrı hissedar etkenin de navlun ve geri hizmet maliyetlerinin faziletkâr seviyelere akıllıca ehemmiyetli seviyede artarak çoğalması bulunduğunu belirterek, Türkiye'nin Avrupa istihsal sahaları düşüncesince bu mevzuda ek hissedar avantaja cemaat bulunduğunu söyledi.

Gümrük Birliği'nin fersude olmasının Türkiye'nin yegâne dezavantajı bulunduğunu vurgulayan Slevogt, "1995-1996'daki Gümrük Birliği, akıllıca yönde atık baş döndürücü dobra hissedar adımdı ve Avrupa ile Türkiye ortada ehemmiyetli yatırımları ve ticarette ehemmiyetli hissedar artışı tetikledi. Ancak bu Gümrük Birliği eskidi. Bu arada Avrupa tarafı ve Türk tarafı henüz hissedar tomar prospektüs dışı bariyer ekledi. Herkes çabucak himayecilik modellerini uyguladı. Bu az buçuk da pandeminin illet bulunduğu hissedar şey, giderek hafifleyeceğine inanıyorum. Gümrük tarafı ve prospektüs dışı bariyer de çözüldüğünde, Türkiye'nin henüz hissedar tomar fonksiyon göreceğini düşünüyorum." halinde konuştu.

Slevogt, Boehringer Ingelheim ile Türkiye'nin en iri deva üreticisi Abdi İbrahim'in eş teşebbüste olması zımnında alım çalım duyduklarını tabir ederek, "Bu da Alman şirketlerinin ülkenin potansiyelini baş döndürücü dobra anladığını gösteriyor. Alman şirketler, konumun potansiyelini baş döndürücü dobra anlıyorlar. Türkiye'yi elden iri hissedar evcil mahveden pazarı şekilde değil, ayrımsız sürede 1,5 bilyon sözü geçen lehçe piyasaya muvasala sağlayıcı hissedar özek şekilde görüyorlar." dedi.

"Türkiye'de ekincilik sektörünü banko hissedar doğacak trendi şekilde görüyoruz"

Türkiye'de dikkate alınabilecek nice değişik dal olduğuna dikkati işveli ayraç fail Slevogt, şunları kaydetti:

"Her şeyden önceki Almanya alışılmış sektörlerle tanınır. Burada dünkü hissedar şeyden bahsediyoruz. Tarımsal kimya, Alman şirketlerinin ilgilenilmiş bulunduğu apayrı hissedar alandır. Gümrük Birliği'nin geliştirilmesi Türkiye'nin ekincilik potansiyeli ile ilgili. Yenilenmiş hissedar Gümrük Birliği'nde Türkiye'nin geleceği üzerine uzun boylu bilgelik sahibi olunduğunda ne sektörlerin öne çıkacağını görebiliriz.

Türkiye'de ekincilik sektörünü banko hissedar doğacak trendi şekilde görüyoruz. Çünkü Türkiye'nin bu bölgede baş döndürücü hissedar tomar potansiyeli var. Alman şirketleri, önümüzdeki fasıl düşüncesince Türkiye pazarında bu fırsatı değerlendiriyor."

Türkiye'de geri hizmet sahasının maada ehemmiyetli hissedar düzlük olduğuna ayraç fail Slevogt, "Türkiye'nin İstanbul Havalimanı ile icra ettiği yatırımı baş döndürücü kıvançla karşılayan Alman geri hizmet firmalarımız var. Bu envestisman ile Alman kökenli maada geri hizmet firmaları da buradaki yatırımlarını henüz da genişlettiler. Bakın navlun tutarları yükseliyor. Dolayısıyla bu firmalar gün batısı ile şark arasındaki köprüyü hissedar halde henüz da güçlendirmeleri icap ettiğini görüyor ve Türkiye o köprü." ifadelerini kullandı.

"TEKNOFEST, Türkiye'nin yenilikçi teknolojiler üreten hissedar gayrimenkul olma arzusunu gösteriyor"

AHK Türkiye Başkanı Dr. Slevogt, Türkiye kabil büyümekte bulunan hissedar pazarda mali hizmetlerin de ehemmiyetli hissedar envestisman bölgeyi olduğunu, bu sektördeki kuruluşların büyümekte bulunan hissedar pazardaki rastgele hissedar büyümeden baş döndürücü faydalandığını söyledi.

Slevogt, otomotiv dalında hayattaki mega trendlerin Alman-Türk iş donanmasına yarar sağlayacağını belirterek, şu halde bitmeme etti:

"Öne çıkan sektörler ortada yenilenebilir enerjiyi de görüyoruz. Yenilenebilir enerji, Almanya'nın baş döndürücü dikkat gösterdiği hissedar alan. Bu bölgede iri Alman yatırımlarımız var. Almanya, yenilenebilir erke teknolojisinde ve başkaca yenilenebilir erke yatırımlarında da ön saflarda toprak almaktadır. Çekici pozisyonu ve ayrımsız sürede hissedar erke merkezi olması zımnında gayrimenkul dışından Türkiye'ye henüz hissedar tomar talebin geldiğini görüyoruz ve bu yüzden yenilenebilir enerji, banko henüz hissedar tomar işveli gördüğüm apayrı hissedar envestisman alanı."

TEKNOFEST'in, Türkiye'nin henüz yenilikçi teknolojiler üreten hissedar gayrimenkul olma arzusunu gösterdiğini aktaran Slevogt, havacılık ve defans sektörlerinde de Türkiye'de gelecekte yatırımların artacağını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler