Turkcell, dijital dönüşüm çalışmalarına SAP Türkiye teşrikimesai ile ivme kazandırdı

Turkcell, ‘çevik, inovatif ve bedel odaklı mal fonksiyonu' gösterimi çerçevesinde SAP Türkiye ile teşrikimesai yaparak mal operasyonlarını bir tane bir merkezde kumanda etmek hesabına şişman bir girişime imza attı.

Ekonomi - 2 yıl önce

Çağın getirmiş yer aldığı mücahede ve dönüşüm ile mal fonksiyonunun görevi ve bedel çoğaltma çeşidi de değişiyor. Dijital cerrah namına sunmuş yer aldığı verim ve hizmetlerle toptan rakiplerine esin olmaya bitmeme fail Turkcell, 2019 senesinde başladığı Finans+ Dijital Dönüşüm Programı ile organizasyondan sürece, teknolojiden veriye nice bölgede mal fonksiyonunun etkinliğini ve verimliliğini artırmayı hedefliyor. Kurumsal dijitalleşme ve dijital dönüşüm yolculuğunu SAP Türkiye teşrikimesai ile sürdüren operatör, SAP'nin merkezi mal çözümünü kullanarak kâffesi mal operasyonunu yegâne merkezden, henüz enerjik ve data odaklı yönetecek.

Turkcell, merkezi mal projesi ile kâffesi sistemleriyle asıl zamanlı bütünleşme sağlamayı, firmalar arası henüz çabuk uzlaşma ve asıl zamanlı süreletme imkânına ulaşmayı hedefliyor. Operatör, 2022'de tamamlanması planlanan plan kapsamında çalışanlarına da ümranlı bir kullanıcı deneyimi sunarak Zero Touch Finance kabiliyetleri ile el kitabı müdahaleleri minimuma indirecek.

“Lider dijital stratejimiz ile mevzun enerjik mal organizasyonunu yaşama geçiriyoruz”Finansın mütebeddil görevi ile ‘çevik, inovatif ve bedel odaklı mal fonksiyonu' vizyonuyla iri bir dönüşüm yolculuğuna çıktıklarını aktaran Turkcell Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Yılmaz, “Kökten transformatör doğacak teknolojiler, sektörler arası yakınsama, küsurat data kütlesi ve değişik henüz bir tomar bilgiye gerekseme duyan paydaşlar, finansın ortamında bulunmuş yer aldığı kuralları değiştiriyor. Strateji ve büyümenin sonsuz değişebilir yer aldığı iş dünyasında çabuk cereyan edebilmek ve çabuk uyarlama bundan böyle baş döndürücü önemli. Dijital stratejimizi kurumsal stratejimiz ile bütünleştirerek toy iş modelleri geliştiriyoruz ve sürdürülebilir başarının ehemmiyetli bir gereği namına müşareket içi iş süreçlerinde de bire bir gösterimi izlem ediyoruz. Bu noktada çalışmalarımıza mal süreçlerinin standardizasyonu, merkezileştirilmesi ve dijital iş gücü kullanımının artırılması ile başladık. Aynı sürede Finans ekiplerinin izlemci şapkasını ön plana çıkaracak, şirketimizin büyüyen ve gelişen iş modelini destekleyecek enerjik çalışma ve mükemmellik merkezi modellerinin odakta yer aldığı toy mal organizasyonunu yaşama geçirdik'' niteleyerek konuştu.

Büyük data iç nezaret ve analizlerine imkân sağlayacak data yönetimi çalışmalarının da öneminin altını çizen Yılmaz, “Böylesine iri dönüşümlerin öne çıkan katalizörleri, on paralık malum ki odağında insanoğlu bulunan can alıcı değiş yönetimi programlarıyla beraberce toy çocuk teknolojiler. Bizim düşüncesince nazik ciddiyete ehil bu dönüşüm programının toy çocuk kurumsal pınar planlama (ERP) bacağında sanayi birikimi, ehemmiyetli referansları ve mükemmel müşavirlik deposu olması dolayısıyla SAP Türkiye ile aksiyon sonucu aldık” dedi.

“Yeni çocuk mal çözümleri kurumları henüz çabuk ve enerjik yapıyor”SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan ise Turkcell ile güçlenerek büyüyen iş birliklerine bağlı meydana getirmiş yer aldığı açıklamada şunları söyledi: “Deneyim ekonomisinde büyümek, mücahede doğrultmak ve rekabette öne devredilmek talip kurumlar, yenilikçi teknolojileri ve çözümleri kâffesi iş süreçlerinde kullanıyor. Organizasyonların herhangi bir dalında yaşanmış bulunan bu teknolojik değişim, mal anlayışını ve iş modellerini de dönüştürüyor. Şirketimizin sunmuş yer aldığı toy çocuk mal çözümleri; kurumların ‘veri odaklı' bir halde henüz çabuk ve enerjik cereyan etmesine imkân sağlıyor. Dijital dönüşüm yolculuğunda berk adımlarla ilerleyici cerrah ile izlemsel iş birliğimizin mal sahasını da içerisine alarak giderek güçlenmesi bizim düşüncesince alım çalım verici. Bu projede emeği güzeşte kâffesi Turkcell ve SAP Türkiye ekiplerine teşekkürname ediyorum. Şirket namına Turkcell'in dijital dönüşüm yolculuğuna en benzeyen iş ortağı namına dayanaklık etmek vermekten iri talih duyuyoruz.”

Verilen bilgiye gereğince operatör, dayanıklı namına gösterilebilecek şümullü dönüşüm programı ile ‘Geleceğin Finansı'nı mensur ederken, henüz geçmiş ayrımlı projelerde de teşrikimesai mevcut SAP Türkiye ile Yeni Nesil Dijital Finans hedefine çelimli adımlarla ilerlemeye bitmeme edecek.

Haftanın Öne Çıkanları

Kangal köpeği ve koyunu ayrımsız merkezde yetiştiriliyor

2022-02-14 15:40 - Yaşam

Turkcell, dijital dönüşüm çalışmalarına SAP Türkiye teşrikimesai ile ivme kazandırdı

2022-02-14 16:11 - Ekonomi

BAE'nin feza ara bulucu 'Hope' Mars yörüngesindeki bir numara yılını tamamladı

2022-02-09 16:30 - Teknoloji

Sağlıkçılar 88 yaşındaki Fatma nineyi etkilemek düşüncesince karlı yöntemleri aştı

2022-02-14 12:25 - Yaşam

Emre Belözoğlu: “Rekabeti arttıracak, kaliteyi yükseltecek oyuncular”

2022-02-09 20:41 - Spor

Dünyada rastgele sene 400 bin bebek ve gailesiz dokunmabana teşhisi alıyor

2022-02-14 13:09 - Sağlık

Ahmet Nur Çebi: "Hakem hatalarından çok puan kaybettik"

2022-02-13 23:57 - Spor

Türk astronomlar uzayda dü gezegen keşfetti

2022-02-14 11:39 - Teknoloji

Genç Yapımcı İlyas Çağlayan’dan dizi sektörüne eleştiri

2022-02-09 22:03 - Magazin

Oğulcan Çağlayan, Eyüpspor’da ilk maçına çıktı

2022-02-13 23:26 - Spor

İlgili Haberler

İklim değişikliğiyle mücadelede TarımGES uygulamaları

13:07 - Ekonomi

Şişecam'dan hammadde tedariğinde sürdürülebilirlik sağlayacak mühim yatırım

10:07 - Ekonomi

Fed Başkanı Powell, getiri sonucu düşüncesince verileri beklediklerini söyledi

23:06 - Ekonomi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, AA Editör Masası'na misafir olacak

21:06 - Ekonomi

İngiliz restoran grubu 35'ten çok şubesini kapatmayı planlıyor

20:06 - Ekonomi

Günün Manşetleri