Murat Sancak: 'Adana Demirspor herkesin ikinci takımı olacak'

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, toy ortak hedefleri bulunduğunu belirterek, "Adana Demirsporumuz tamamı Türkiye'nin takımı olacak ve Türkiye'de herkesin tuttuğu ve desteklediği ikinci takım olacak" dedi.

Spor - 2 yıl önce

Adana Demirspor Başkanı Sancak, erte oynanacak bulunan Kayserispor maçı evveliyat içtimai iletişim araçları hesabından meydana getirdiği açıklamada, "Değerli Adana Demirspor taraftarı, sabırla bekledik, sabırla çalıştık ve Adana Demirspor ailemiz 26 sene böylelikle Süper Lig'de yerini aldı. Büyük mücadeleler ve özveriyle, nezdinde henüz inmemek az daha yerimizi almış olduğumuz Süper Lig'de kulübümüzün nail ve ulaşacağı başarılar özellikle siz cefakar taraftarlarımız kazanmak az daha herkesin başarısıdır. Bu süreçte uygulayım heyetimiz, futbolcularımız ve siz kıymetli taraftarlarımızla bu arada koyacağımız 'yeni' hedefler düşüncesince el birliğiyle henüz baş döndürücü idman zorundayız. Bu da omuzlarımıza eskisinden henüz da iri sorumluluklar yüklemektedir" dedi.

Murat Sancak açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"Son haftalarda, cepheli nötr kâffesi futbolsever ve camiaların takdirle karşıladığı meydan içi başarılarımızı, şimdiye derece bulunduğu gibi, siz kıymetli taraftarlarımızın Adana Demirspor'umuzun DOĞRU geleneklerine reva konuksever ve centilmen davranışlarla bitmeme ettirmesi hedeflerimize ulaşmakta baş döndürücü ehemmiyetli gösteriş oynamaktadır. Hep beraberce toy nezdinde misyonumuz henüz var. Adana Demirsporumuz kâffesi Türkiye'nin takımı olacak ve Türkiye'de herkesin tuttuğu ve desteklediği 2. takım olacak.

Bu yolda en baş döndürücü da siz kıymetli taraftarlarımıza fariza düşüyor. Sizlerden şehrimizde misafir ettiğimiz takım ve taraftarlarına nezaketi, centilmenliği kem etmemenizi dileyiş ediyorum. Tribün adabıyla şimdiye derece göstermiş olduğunuz kip davranışları kelimesi kelimesine bitmeme ettirip, "çirkin ve çirkin tezahüratta" bulunulmaması ve bu kabilinden eylemlerde bulunmaya adım edenlere tribünde müsaade vermeyeceğinize candan inanıyorum. Bugüne derece bilcümle sizlerle beraberce tribünde yerimizi aldık. Ne olursa olsun iri ve çelimli ailemizin, etraflı karşılaşmalarımızda yerini her daima alması gerekiyor. Bu sebeple maçlarımızda yegâne nezdinde yersiz kırmızıfener bile bırakmamalıyız. Sizin tezahüratınıza gökçe lacivertin her daima gereksinimi var. Birlik ve beraberliğimiz ile çıkmak olduğumuz bu yolda iri nezdinde fasile olarak, hedeflerimizi büyüterek yolumuza bitmeme edeceğimiz birçok başarılarımız olsun."

Zafer Şahin

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

Newcastle United, Tripper'ı açıkladı

2022-01-07 12:49 - Spor

Yosunlardan tepkili uçak yakıtı üreten Avrupa'nın önceki ve bir tane karbon olumsuz biyorafineri tesisi açıldı

2022-01-07 14:23 - Ekonomi

Mardin’de satılık kiliseyi almayan fırsatı kaçırdı, fiyatı kur nedeniyle yükseldi

2022-01-07 13:14 - Ekonomi

Türkiye'ye DOĞRU devletlerde vizesiz gidilebilecek ski merkezleri

2022-01-10 15:53 - Yaşam

54 yaşında hem gazeteci, hem öğrenci

2022-01-08 12:08 - Eğitim

Fatih Karagümrük, Kristijan Bistrovic'i kiraladı

2022-01-12 14:38 - Spor

Teknik Direktör Mustafa Kaplan, öğrencisi Ahmet Çalık’ı anlattı

2022-01-12 17:23 - Spor

İstiklal Marşı'nın kabulünü özetleyen "O Günün Hikayesi" filminin galası yapıldı

2022-01-12 22:02 - Yaşam

Bilişim Vadisi Dijital Animasyon ve Oyun Merkezi'nde Kış Kampı düzenlenecek

2022-01-07 15:54 - Teknoloji

İkinci el oto pazarında 2021'in en aşırı satılan markaları muhtemelen oldu

2022-01-13 11:14 - Ekonomi

İlgili Haberler

FIFA Başkanı Infantino ile alakalı "özel uçak" anket dosyası kapatıldı

12:06 - Spor

Bayern Münih çeyrek finalde !

09:05 - Spor

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final biletini aldı

08:05 - Spor

Çalımbay: 'Fiorentina’dan korkmuyoruz'

02:05 - Spor

Isaac Cofie: 'İyi oynayacağız ve kazanacağız'

01:06 - Spor

Günün Manşetleri