Kuveyt Türk ve Masfen Enerji GES düşüncesince iş birliğine gitti

Türkiye'nin kılavuz gemisi ortaklık mal kuruluşlarından bir tanesi bulunan Kuveyt Türk ile erke piyasasının önde mevrut firmalarından Masfen Enerji arasında, erke çeşitliliğini artırmak, erke arzını sürdürülebilir geçirmek ve öz tüketime yardım gelmek gayeli kurulan çağ er

Ekonomi - 2 yıl önce

Yenilenebilir erke alanındaki finansman desteğini artırarak sürdüren Kuveyt Türk, erke sahasının önde mevrut firmalarıyla teşrikimesai protokolleri imzalamaya bitmeme ediyor. Banka, sonuç namına Türkiye'de ve gayrimenkul haricinde toplanmış 102,4 MW büyüklüğünde Güneş Enerjisi Santrali (GES) plan yatırımı mevcut Masfen Enerji ile Lisanssız Güneş Enerjisi Santrali dalında iş birliğine gittiğini duyurdu.

İş birliği protokolünü, Antalya'da planlı bir törenle, Kuveyt Türk Antalya Bölge Müdürü Abdullah Öztürk ve Masfen Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Songur imzaladı. GES planlarına finansman desteği sağlanmasına müteveccih imzalanan protokolle, hem yatırımcılar finansmana henüz emeksiz ulaşabilecek bununla birlikte yenilenebilir erke dalında ülkemizin erke üretimine ulama sunulacak. İş birliği kapsamında GES kurulumu düşüncesince finansman talebi bulunan müşteriler, erke firması çeşidinden bankaya yönlendirilecek. Enerji çeşitliliği artırmak, erke arzını sürdürülebilir buyurmak ve öz tüketime ulama gelmek gayeli kurulacak GES'ler düşüncesince lüzumlu şartları sağlayıcı firmalara vezneci çeşidinden akıllıca şartlarda finansman desteğinde bulunulacak.

“Yenilenebilir erke alanındaki finansman desteğimizi artırıyoruz”Kuveyt Türk Antalya Bölge Müdürü Abdullah Öztürk, iş birliğiyle ilişik icra ettiği açıklamada, “Banka olarak, hem doğacak nesillerin erke ihtiyacını istikbal etmek bununla birlikte çevreye sunulan ziyanı azaltabilmek düşüncesince yenilenebilir erke kaynaklarının kullanılmasına şişman ehemmiyet atfediyoruz. Bu sebeple, mekân dostu ve yenilenebilir bir pınar bulunan çağ enerjisinden faydalanmak talip firmalara akıllıca finansman çözümleriyle ulama sunuyoruz. Türkiye'nin bu konudaki kılavuz şirketlerinden Masfen Enerji ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin ehemmiyetli bir öğrenci cevap vereceğine, yenilenebilir erke dalında hem Antalya'ya bununla birlikte ülkemize ulama sunacağına inanıyoruz. Bununla birlikte, GES projelerinin enerjide dışa yayımcı bulunan memleketimiz düşüncesince aşırı şişman bir punt barındırdığını görüyoruz. Yeşil erke uygulamalarının yaygınlaşması, bir taraftan sanayicilerimizin ve iş dünyamızın erke maliyetlerinin düşürülmesine, başka taraftan da memleketimiz akan açığının azaltılmasına katkıda bulunuyor. Yenilenebilir enerjiye müteveccih faaliyetlerinden ve yaptığımız iş birliğinden ötürü erke şirketine teşekkürlerimi sunuyor, sektördeki envestisman ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“Temiz, dişi ve emniyetli erke düşüncesince GES aşırı değerli”Masfen Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Songur şu şekilde konuştu: “GES projeleri ile henüz verimli, parlak ve çevreci erke üretimi sağlarken, enerjide dışa yayımcı bulunan Türkiye ekonomisine ehemmiyetli bir ulama sunmaya bitmeme ediyoruz. GES projelerini hazırlamış olduğumuz yatırımcılar, bundan böyle vezneci ile imzaladığımız teşrikimesai protokolü sebebiyle hem akıllıca finansmana suhulet ulaşabilecek bununla birlikte çağ enerjisi yatırımlarıyla gayrimenkul ekonomimize ağır katkıda bulunabilecek. Önümüzdeki devirde kâffesi dünyada aşırı henüz ön plana çıkma GES projeleri özelinde imzaladığımız geçim düşüncesince Kuveyt Türk ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Kangal köpeği ve koyunu ayrımsız merkezde yetiştiriliyor

2022-02-14 15:40 - Yaşam

Almanya'da tarım ürünleri üretici fiyatlarında 2011'den beri en erdemli artış

2022-02-14 16:29 - Ekonomi

Turkcell, dijital dönüşüm çalışmalarına SAP Türkiye teşrikimesai ile ivme kazandırdı

2022-02-14 16:11 - Ekonomi

BAE'nin feza ara bulucu 'Hope' Mars yörüngesindeki bir numara yılını tamamladı

2022-02-09 16:30 - Teknoloji

Malatya yeni bir hastaneye daha kavuştu

2022-02-15 14:21 - Sağlık

Sağlıkçılar 88 yaşındaki Fatma nineyi etkilemek düşüncesince karlı yöntemleri aştı

2022-02-14 12:25 - Yaşam

Emre Belözoğlu: “Rekabeti arttıracak, kaliteyi yükseltecek oyuncular”

2022-02-09 20:41 - Spor

Okula bitmeme problemi 'müzik' ile erir öğrenciler müzisyen edinmek istiyor

2022-02-15 14:17 - Yaşam

Dünyada rastgele sene 400 bin bebek ve gailesiz dokunmabana teşhisi alıyor

2022-02-14 13:09 - Sağlık

Ahmet Nur Çebi: "Hakem hatalarından çok puan kaybettik"

2022-02-13 23:57 - Spor

İlgili Haberler

İklim değişikliğiyle mücadelede TarımGES uygulamaları

13:07 - Ekonomi

Şişecam'dan hammadde tedariğinde sürdürülebilirlik sağlayacak mühim yatırım

10:07 - Ekonomi

Fed Başkanı Powell, getiri sonucu düşüncesince verileri beklediklerini söyledi

23:06 - Ekonomi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, AA Editör Masası'na misafir olacak

21:06 - Ekonomi

İngiliz restoran grubu 35'ten çok şubesini kapatmayı planlıyor

20:06 - Ekonomi

Günün Manşetleri