Julien Stephan: 'Burak Yılmaz ve Zeki Çelik’i takımımda görmek isterdim'

Antalya'da dinlenme kampı işleyen Ligue 1 takımı Strasbourg'un Teknik Direktörü Julien Stephan, Lille'de ferde koşturan Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'i gelişigüzel fen insanın kadrosunda görmek isteyeceğini dile getirdi.

Spor - 2 yıl önce

Strasbourg Teknik Direktörü Julien Stephan, Antalya kampında İhlas Haber Ajansı'na konuştu. Türkiye'ye geldikleri düşüncesince baş döndürücü kıvançlı olduklarını anlatım ederek laflarına başlamış bulunan Stephan, “Türkiye'ye geldiğimiz düşüncesince memnunuz. Kondisyon açısından baş döndürücü elleme birlikte yer. Saha baş döndürücü güzel. Güneş de mevcut havada. Otel de baş döndürücü güzel. Takım açısından baş döndürücü elleme birlikte iklim var. Hazırlıklarımızı elleme biçimde ilerletiyoruz” dedi.

Teknik müdürlük kariyerine Rennes'in madun yapısında başlamış bulunan ve daha sonra arızi adına takımın başına geçişine karşın, pakt kararıyla vazifesinde küsurat Stephan, kariyer planlamasıyla ilgilendiren adına da, “Rennes'in başına beş altı maçlığına geçmiştim fakat daha sonra elan levent boylu sürdü. Fransa Kupası'nı kazandık ve daha sonra Şampiyonlar Ligi'nde destan gösterdik. Kariyer programı dair rastgele birlikte bilinçlilik söyleyemem. Şimdi Strasbourg'dayım. Burada baş döndürücü elleme birlikte başkanımız ve baş döndürücü elleme birlikte takım kadromuz var. Bundan daha sonra ne olabileceği anlaşılan değil” halinde konuştu.

“Burak ve Zeki'yi rastgele birlikte öğretmen takımında ister”Fransa'da Lille forması giyen Burak Yılmaz ve Zeki Çelik ile alakalı görüşlerini aktaran Julien Stephan, “Bugün baktığımızda Burak Yılmaz'ı baş döndürücü elleme tanıyoruz. Türkiye'de baş döndürücü şişman kulüplerde oynadı. Zeki ise Fransa'ya evvel vardığında baş döndürücü şöhretli birlikte insan değildi. Ama Fransa'ya geldikten sonraları baş döndürücü elleme birlikte kariyer yaptı. Lille ile böke oldular. Bugün istesek de alamayız, kariyerleri baş döndürücü yüksek. Ama rastgele birlikte uygulayım eş kadrosunda Burak Yılmaz'ı ve Zeki Çelik'i görmek ister” açıklamasını yaptı.

“Carole, Türkiye'de bulunduğu düşüncesince mutlu”Sezon başlangıcında Strasbourg'dan ayrılan ve Kayserispor'a para aktarımı bulunan Lionel Carole ile ilgilendiren ise Stephan, “Bu zaman başlangıcında göreve geldiğimde kendisinin kontratı sona ermişti. Çok birinci sınıf birlikte oyuncu. Süper Lig'e gelmekten çevre memnun. Gelip bizi görüşme etti. Çok birinci sınıf birlikte oyuncu. Kendisi baş döndürücü kıvançlı ve varlıklı birlikte ligde oynuyor. Bizim etraflı defansımız değişti ve uygulayım adına da bu bir vaziyete gereğince ayarladık savunmamızı” cümlelerine arazi verdi.

Antalya'da Match PR'ın sahibi Cenk Turgut ve kadrosunun organizasyonlarıyla kamplarını yürüteç kalburüstü uygulayım adam, “Bizim düşüncesince beş altı günce birlikte kamptı ve baş döndürücü elleme geçti. Her takım özlük programı doğrultusunda akıntı ediyor. Antalya, kasılma ve nitelik açısından baş döndürücü elleme birlikte yer. Biz memnunuz” diye laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş - Ozan Buğra Koşar - Mehmet Şirin Topaloğlu

Haftanın Öne Çıkanları

Kar yağışıyla beyaza bürünen Başkent Millet Bahçesi, şita sporu sevenlerin yol uğrağı noktası oldu

2022-01-29 11:42 - Yaşam

İstanbul Sinopspor dayanışma yemeğinde bir araya geldi

2022-01-30 14:07 - Spor

'Yumuk' düşüncesince geliştirdiği ilaca diyar dışından da istem geldi

2022-01-26 12:20 - Yaşam

Julien Stephan: 'Burak Yılmaz ve Zeki Çelik’i takımımda görmek isterdim'

2022-01-31 11:24 - Spor

IMF 2022 global iktisadi çoğalma tahminini düşürdü

2022-01-25 17:34 - Ekonomi

Sevim Alan’ın güzellik merkezi açılışında Bülent Ersoy sürprizi

2022-01-24 12:20 - Magazin

Mileyha Sulak Alanı'nda önceki defa kukumav kuşu görüntülendi

2022-01-30 12:35 - Yaşam

Anadolu Efes- Fenerbahçe Beko derbisi Tivibu’da

2022-01-28 13:29 - Spor

Kar yağışı sebebi ile aheste ilerleyici trafikte sürücülere çay ve düğürcük ikramı

2022-01-26 10:06 - Yaşam

Düzce'nin Çınardüzü köyünde 7'den 70'e hacısı hocası karda kaymanın tadını çıkarıyor

2022-01-30 12:20 - Yaşam

İlgili Haberler

FIFA Başkanı Infantino ile alakalı "özel uçak" anket dosyası kapatıldı

12:06 - Spor

Bayern Münih çeyrek finalde !

09:05 - Spor

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final biletini aldı

08:05 - Spor

Çalımbay: 'Fiorentina’dan korkmuyoruz'

02:05 - Spor

Isaac Cofie: 'İyi oynayacağız ve kazanacağız'

01:06 - Spor

Günün Manşetleri