İzmir'de, AndroKLİNİK hasta kabulüne başladı

Türkiye'de eş tenasül ve eşeysel sağlığı hakkında tabuları yıkan ve bu bölgelerde meydana getirdiği güzel ameliyatlarla adından sık sık uydurma ettiren Üroloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık, İzmir'de pozisyonu ve ayrımlı tasarımıyla uyanıklık çekici toy muayenehanesini hiz

Sağlık - 3 yıl önce

İzmir'in en prestijli iş kulelerinden birisinde işlev vermeye süregelen AndroKLİNİK'in tasarımı, İstanbul'daki güzel projeleriyle maruf adlı sanlı dekoratör Hasan Burak Akyıldız kabilinden yapıldı.

AndroKLİNİK; yerden 180 m. yüksekte izlenebilen genel görünümlü İzmir körfezi manzarası, 22 ayrı özgür birimden oluşan uç tasarımı, 60 nefis amfi biçiminde düşünülmüş hususi güruh alanı, adlı sanlı sanatkâr Esra Uygun'un duvarlara çizdiği resimleme emek harcamaları ve Dr. Evren Işık'ın hastaları düşüncesince kusursuzca projelendirilmiş gelecek teknolojili otama odaları ile adeta menfez kamaştırıyor.

Hasta ve etkin konforu yerine müşterek baş döndürücü detay varEşsiz derya manzarasına bilgili ve 120 metrekare şekilde tasarlanan Türkiye'deki en iri hasta & hekim müzakere odalarından biri de AndroKLİNİK'in en hususi köşesinde efe köşkü şekilde Op. Dr. Evren Işık'ın kullanımına sunuldu. Kadın hasta & hasta yakınları düşüncesince ve ayrıca mânialı hastalar düşüncesince de rastgele çeşitli konforun düşünüldüğü klinik; serbest yönetsel ofisleri, çalışanlara ilgili hususi soyunma odaları, sonuç etap tutum tasarım edilmiş 6 sayı tuvaleti ve hoş mutfağıyla da özen çekiyor.

‘Akıllı müşterek muayenehane'"Uzun senelerdir eş eşeysel sağlığını düzeltmek ve verimsizlik sorunu canlı çiftlere hal üretebilmek yerine çalışmalarımı sürdürüyorum'' diyen Dr. Işık, hem kişinin bununla birlikte camianın dosdoğru olabilmesi yerine bevliye uzmanı yeterliliğine ehil kâffesi doktorlara ağır görevler düştüğünün de altını çizdi. Türkiye'de bu misyonu üstüne alan hekimlerden biri bulunduğu düşüncesince kendisini ak yazılı hissettiğini kail Op. Dr. Evren Işık, laflarına şu şekilde bitmeme etti: "Özellikle eşeysel iş canlı adamların doktora müracaat dair ne basamak ön yargılı bulunduğunu biliyorum. Biraz da bu ön yargıları deşmek ve hastalarıma şen müşterek yoklama & otama ortamı alıştırmak yerine bu muayenehaneyi yaşama geçirdim. Hastamız önce muayeneye ulaştığında kendisini rastgele müşterek afiyet tesisinde değil de sözde evi kadar görmüş bulunduğu yunak müşterek ortamda şen hissetmeli. Bu sebeple hastamızın konforu düşüncesince rastgele şeyi düşündük diyebilirim. Elbette eğer olmazsa gayrimümkün kuralım ‘Doğru Teşhis & Doğru Tedavi'. İşte bu aşamada şurası söylemeliyim ki; müşterek hekim muayenehanesinde olabilecek rastgele çeşitli uran donanımdan henüz fazlasına bununla birlikte gelecek teknolojik ölçüde sahibiz''.

Hem Türkiye bununla birlikte dünyanın ayrımlı ülkelerindeki müşterek baş döndürücü eş hastanın tercihi bulunan Op. Dr. Evren Işık, görmüş geçirmiş ekibiyle bu arada faziletli teknolojili otama imkanları sunmaya bundan sonra dünkü muayenehanesi bulunan AndroKLİNİK'te bitmeme edecek.

Haftanın Öne Çıkanları

Sabancı Üniversitesi Altunizade Dijital Kampüs’ünde eğitim başladı

2021-10-07 15:44 - Ekonomi

AB, evvel yeşil tahvil ihracını gerçekleştirdi

2021-10-12 20:15 - Ekonomi

Bakan Varank yabani yaşam fotoğrafçısı Doğanay Vural ile kızıl geyikleri gözlemledi

2021-10-11 11:30 - Yaşam

Delta varyantı derin ihtimam hastalarının gözyaşı ortalamasını düşürdü

2021-10-11 11:36 - Sağlık

Sumudica: 'Yeni Malatyaspor için elimden gelen her şeyi yapacağım'

2021-10-11 15:20 - Spor

ECB tutanakları: Üyeler eylülde tağyir alımlarında şimdi iri kesintiyi tartıştı

2021-10-07 16:49 - Ekonomi

İhlas Vakfı’ndan Ücretsiz Robotik Kodlama Eğitimi

2021-10-13 17:00 - Eğitim

Mobil aşı ekibi 'nostaljik minibüs'le karye köylük yer dolaşıyor

2021-10-10 12:54 - Yaşam

Doğal gaz fiyatlarının seyrinde sezon koşulları ehemmiyetli gösteriş oynayacak

2021-10-07 12:45 - Ekonomi

Yeşil Mutabakat'a uzlaşma düşüncesince atılması müstelzim geçmiş adımlar erke sektöründe yoğunlaşıyor

2021-10-13 13:01 - Ekonomi

İlgili Haberler

Yozgatlı hemşireler deprem dalında esenlik hizmetlerinde fariza aldı

11:07 - Sağlık

Bebeklerin gelişiminde uyudukları düz şişman ehemmiyet taşıyor

11:06 - Sağlık

Deprem bölgesindeki böbrek hastalarına diyaliz desteği

18:07 - Sağlık

Doç. Dr. Pelin Üstüner, 'Skara dönüşen aknenin tedavisi yok'

12:07 - Sağlık

'Travmalar diş sıktırıyor'

18:07 - Sağlık

Günün Manşetleri